Articol de - Publicat joi, 21 decembrie 2023 09:18 / Actualizat joi, 21 decembrie 2023 10:01

Rodica Mutu, mama fostului mare atacant al „naționalei”, Adrian Mutu, s-a stins la vârsta de 71 de ani. 

Laura, sora lui Adrian Mutu, a anunțat în acestă dimineață vestea dureroasă. 

„Drum lin către îngeri, mama! Îți mulțumesc pentru tot ce mi-ai dăruit. Iubirea ta o voi purta în mine până la sfârșitul zilelor. Te voi iubi mereu, mamă!”, a scris sora lui Adrian Mutu pe Facebook.

Rodica Mutu suferea de o boală gravă și era internată de mai multe zile în spital.

A murit mama lui Adrian Mutu. Rodica Mutu i-a fost mereu alături „Briliantului”

Adrian Mutu, în prezent antrenor la Neftchi Baku, a povestit recent despre cum l-a ajutat mama lui în carieră și cum i-a fost alături când la 19 ani pleca la Inter.

Veste dureroasă pentru Adrian Mutu » S-a stins mama „Briliantului”

„Mama venea foarte des. Când a venit, zice «Adi, ți-am adus ceva». Îmi aducea zacuscă și toate nebuniile. I-am zis «Hai, mamă, că te aștept la aeroport!». Între timp, când a băgat geanta la cală, s-a spart toată zacusca.

Eu eram în aeroport în Milano și așteptam geanta să vină. Simțeam așa un miros și zic «Mamă, asta e geanta ta!». Mirosea a zacuscă în tot aeroportul. Zic «Hai să o lăsăm aici». Îmi era rușine. Era plin de compatrioți și toți se uitau să vadă cine ia geanta cu zacuscă. Și n-a luat-o nimeni. «Haide, mamă, că mi-e rușine»”, a declarat Adi Mutu la GSP LIVE.

Și a continuat: „Mai am una cu mama. A venit să mă vadă la un meci cu Modena. Eu jucam la Parma. Mama era cu un prieten, Alin. Și el stătea în stânga ei, în prima repriză. În a doua repriză s-a dus în dreapta ei. Și mama nu a văzut. 

În minutul 50, când am dat gol, mama s-a întors și a vrut să facă o glumă cu Alin, să-i dea o palmă peste cap. Și l-a lovit pe italian. Se uită ăla... Ea era nedumerită. Și Alin zicea: «E mama lui Mutu, e mama lui Mutu»!”, a declarat fostul atacant.

„De ce m-ai născut în 1979 și nu în 1978?!”

Veste dureroasă pentru Adrian Mutu » S-a stins mama „Briliantului”

În vara lui 2022, când Adrian Mutu a publicat o carte despre viața sa, mama lui i-a fost alături. Și a vorbit despre primi pași ai „Briliantului” în fotbal.

„S-a dus la fotbal la 6 ani și 7 luni, la selecție, apoi a venit acasă și m-a certat. «Nu m-au primit că nu mă încadrez la vârstă! De ce m-ai născut în 1979 și nu în 1978?! Așa, eram la fotbal acum», mi-a zis supărat.

N-a făcut mai multe năzbâtii decât alții de vârsta lui, și-a văzut de fotbal. Era îndrăgostit de stadionul din Trivale, acolo îl găseai tot timpul. Bărbatul meu, matematician fiind, ar fi vrut să-l tragă spre carte, spre matematică. Îi zicea să nu păcălească, să aleagă ori fotbalul, ori cartea. Eu am spus să-l lăsăm să facă orice vrea”, a povestit Rodica Mutu pentru Libertatea.

Citește și:

Marius Ștefănescu ar fi aproape de FCSB, deși Dioszegi spunea că „onoarea nu se poate cumpăra
Superliga
Marius Ștefănescu ar fi aproape de FCSB, deși Dioszegi spunea că „onoarea nu se poate cumpăra" » Acum, oficialii de la Sepsi se contrazic în declarații
A dat gol în finala mică a Campionatului Mondial, iar acum este aproape de un transfer la Rapid » Ce mutare de proporții pregătesc giuleștenii
Superliga
A dat gol în finala mică a Campionatului Mondial, iar acum este aproape de un transfer la Rapid » Ce mutare de proporții pregătesc giuleștenii
Florentin Petre a semnat cu Dinamo, asistat de Anamaria Prodan, și e făcut praf de Cornel Dinu
Superliga
Florentin Petre a semnat cu Dinamo, asistat de Anamaria Prodan, și e făcut praf de Cornel Dinu

„Te ridică sau te bagă în pământ” » Horațiu Moldovan a povestit cum a cucerit-o pe Aza Gabriela: „Prima noastră întâlnire a fost la asigurări”

Iubita unui jucător cu 400 de meciuri în Seria A i-a mărturisit Dilettei Leotta: „De asta dormim în camere separate”