INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  EURO 2008

Adrian Mutu, pentru italieni: „Mulți au crezut că am ratat intenționat acel penalty în fața lui Buffon”

Adrian Mutu
Adrian Mutu

Articol de - Publicat joi, 16 aprilie 2020 09:00

Adrian Mutu, 41 de ani, fostul decar al naționalei, nu a uitat cum a irosit lovitura de pedeapsă împotriva Italiei, la Euro 2008.

Într-un interviu pentru Sky Sport Italia, Adrian Mutu și-a amintit iar de penaltyul irosit la Euro 2008, la 1-1 cu squadra azzurra în grupă. Lovitură de pedeapsă apărată de Buffon în minutul 81. O victorie atunci a „tricolorilor", după 0-0 cu Franța, i-ar fi putut califica în "sferturile" turneului.

Mutu: „Gândiți-vă ce ar fi însemnat pentru mine să marchez!"

„Am ales să trag pe centru, pentru că Buffon mă știa, jucaserăm împreună la Juventus", a declarat fostul internațional. „Voiam să pun mingea sub transversală, însă Gigi a salvat meciul. Dacă am fi învins cu 2-1, Italia ar fi plecat acasă".

Mutu spune ceva șocant: "Mulți au crezut că am ratat intenționat. Am vrut să dau gol. Gândiți-vă ce ar fi însemnat pentru mine să marchez contra campioanei mondiale și să o elimin".

„Nu poți să pretinzi că joci ca Barcelona la retrogradare"

Despre meseria de antrenor, pe care de-abia acum o începe, ca selecționer al naționalei U21, fostul decar afirmă: "Trebuie să te adaptezi. Nu poți să fii la o echipă care încearcă să evite retrogradarea și să pretinzi că joci ca Barcelona. O pot face Conte, Klopp sau Mourinho, care au posibilitatea de a cheltui 130 de milioane în mercato. Altfel, ești obligat să te adaptezi la realitatea în care trăiești".

Adrian Mutu povestește o întâmplare amuzantă cu Adriano

EXCLUSIV Adrian Mutu, provocat de Costin Ștucan: „Îți spun un meci trucat în care ai jucat” / „Cum să fie blat? Tu ai văzut ce goluri am dat?”

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează