INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

Ahmetov vrea să-i ducă pe medicii români care s-au ocupat de Lucescu pe Donbass Arena

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 15 ianuarie 2012 16:12

În noua vizită făcută la Bucureşti, Rinat Ahmetov nu şi-a ascuns satisfacţia faţă de modul deosebit cum a fost tratat Mircea Lucescu la Spitalul Universitar în urma accidentului rutier.

Patronul lui Şahtior chiar a ţinut să se întîlnească personal cu doctorii, de la care a primit o plachetă comemorativă, la 30 de ani de la înfiinţarea spitalului Universitar. Acesta le-a mulţumit pentru treaba făcută, pentru reacţia rapidă şi atenţia avută în cazul Lucescu.

Le-a făcut apoi o invitaţie, dezvăluită pe site-ul oficial al campioanei Ucrainei: ”După ce Mister se va recupera, iar Şahtior va avea de disputat un meci important, va fi trimis un avion la Bucureşti pentru a-i aduce pe medicii români la Doneţk şi a se bucura de fotbal în Donbass Arena”. Ahmetov nu a plecat înainte de a le ura sănătate tuturor pacienţilor.

Pe Ahmetov la Bucureşti l-a însoţit şi vicepreşedintele clubului Şahtior Doneţk, acesta dăruindu-i lui Mircea Lucescu monede special confecţionate pentru Euro 2012 şi mai multe scrisori de susţinere de la suporteri.

Mai multe detalii de la cea de-a doua vizită a lui Ahmetov la Bucureşti, informaţii despre starea lui Il Luce şi imagini, aici.

 

 

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (3)
alpin
alpin  •  16 Ianuarie 2012, 00:07

Ahmetov dovedeste ca e OM. Bravo lui, daca le-a oferit medicilor nostri un sejur in Ucraina, la un meci al echipei sale!!! A fost foarte delicat, evitand sa-i jigneasca oferindu-le o suma de bani. Meritata, de altfel!!!

live_liberty
live_liberty  •  15 Ianuarie 2012, 16:52

eu zic sa cumpere tot spitalul si sa-l mute la donetk.":)):)ce titlu de articol.sunteti praf. ... Multa sanatate Lucescu.

csmin92
csmin92  •  15 Ianuarie 2012, 16:01

multa sanatate nea mircea sa iti revii cat mai repede:)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează