INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Alarmă Chiricheș! Stoperul ”naționalei” a pierdut echipa la Napoli: trei meciuri la rînd pe bancă

Lui Chricheș pare să nu-i priască nici în Serie A // Foto: Guliver/GettyImages
Lui Chricheș pare să nu-i priască nici în Serie A // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 25 septembrie 2015 00:00

Evoluțiile oscilante, accidentările și încăpățînarea selecționerului Iordănescu de a-l folosi cu Ungaria și Grecia deși nu era complet restabilit îl costă scump pe apărătorul de 25 de ani.

Vlad Chiricheș a părăsit-o pe Tottenham în vară, plecînd la Napoli, cu speranța că va juca mai mult. Dar tocmai acum, cînd se apropie decisivele cu Finlanda și Feroe (8/11 octombrie), din preliminariile Euro 2016, "tricolorul" a pierdut primul unsprezece și la napoletani.

Miercuri seară, contra lui Carpi (0-0), în Serie A, fostul apărător al Stelei a bifat al treilea meci la rînd pe bancă, dacă-l punem la socoteală și pe cel din Europa League cu FC Bruges (5-0).

Antrenorul Sarri i-a acordat tot creditul lui Chiricheș în debutul sezonului, însă evoluțiile oscilante și problemele musculare l-au costat. Mai rău. După ultima campanie a "naționalei", cînd Iordănescu l-a folosit 180 de minute deși recomandarea clubului fusese să-l menajeze, Napoli a reacționat dur.

Sarri i-a reproșat public selecționerului că n-a ținut cont de sfatul lui. Iar după următoarea evoluție modestă a "tricolorului", cu Empoli (2-2), l-a preferat pe postul său, în centrul apărării, pe Koulibaly. Și așa a rămas.

"Chiricheș e lent atunci cînd trebuie să se întoarcă, s-a poziționat greșit la al doilea gol al lui Empoli. Nesigur atunci cînd e presat"
Agenția Calciomercato, după ultimul meci al "tricolorului"

180de minute a adunat Chiricheș în Serie A. A jucat două partide, cu Sassuolo și Empoli, din cinci posibile

7.000.000 €a plătit Napoli în august ca să-l ia pe fostul apărător al Stelei de la Tottenham

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (22)
benimba
benimba  •  25 Septembrie 2015, 15:13

O PETARDA care a fasait mult, a scos fum si nu a mai explodat. Cat despre fundas bun putem spune asta despre Gica Popescu, Belodedici, Stefanescu, Iorgulescu, Sames, Iovan, Rednic, Andone. Daca il bagi aici pe chiriCASH ii jignesti pe cei enumerati mai sus.

calinescu_
calinescu_  •  25 Septembrie 2015, 13:34

ASTA ERA DE ASTEPTAT ...!!!!! CAP DE CAL E O CATASTROFA .........!!!!!

faxx
faxx  •  25 Septembrie 2015, 13:05

nu conteaza .. a iesit omu meciului pe site .. asta conteaza .. ceea ce scrie pe internet nu in realitate =))

Vezi toate comentariile (22)
Comentează