INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ALEGERI EUROPARLAMENTARE

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019 // VIDEO Alexandru Chipciu recunoaște că nu a votat niciodată: „Ți-e cam indiferent când ești fotbalist sau când ai bani. Ești în altă bulă”

FOTO: Captură @TV Telekom Sport
FOTO: Captură @TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat luni, 27 mai 2019 22:17

Alexandru Chipiu (30 de ani), internațional român aflat sub contract cu Anderlecht, a surprins pe toată lumea când a mărturisit că nu a votat niciodată.

Revenit în țară după finalul de sezon din Cehia, acolo unde a fost împrumutat la Sparta Praga, Chipciu i-a lăsat mască pe reporteri. 

„Dacă eşti fotbalist sau ai mai mulţi bani ţi-e cam indiferent ce se întâmplă. Ești într-o altă bulă. Dar normal ar fi fost să votez mereu şi să îmi pese de oamenii din ţara asta.

Spre ruşinea mea nu am votat niciodată fiindcă am crezut că lucrurile nu pot fi schimbate în ţară niciodată. Mi se părea că toată lumea e la fel, dar acum dacă aş fi avut posibilitatea să merg la vot m-aş fi dus. Cred că va fi o schimbare şi sper că va fi o schimbare pentru oamenii care trăiesc în România”, a declarat Alexandru Chipciu, conform TV Telekom Sport. 

Întrebat despre condamnarea de 3 ani și 6 luni primită de Liviu Dragnea, Chipciu nu s-a ferit să dea o replică: „Sincer, nu mă aşteptam, dar dacă a greşit şi e adevărat, asta e viaţa. Pentru fiecare greşeală, plăteşti la un moment dat şi trebuie să îţi asumi lucrurile astea”.

 

9.000.000 de români, cu aproximație, au votat la alegerile Europarlamentare de duminică

Vezi și: 

LIGA 1 LA VOT » Jucătorii de la Poli Iași au ieșit primii la vot și au imortalizat momentul + Ce fotbaliști au mai mers

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
andyschleck
andyschleck  •  29 Mai 2019, 11:29

Si aia cu deabia au fost 50% la vot ... Pai din alea 18 milioane .... vreo 6 milioane nici nu sunt in tara desi figureaza pe listele pentru Romania, nu au declarat nimic cand au plecat din tara deci teoretic ei inca figureaza cu resedinta in Romania . De aia a si fost inghesuiala la vot fiindca sunt enorm de multi romani plecati ... Bineinteles din astia plecati vreo 70% nici nu-i intereseaza votul , ei oricum au un viitor bun unde sunt, dar 30% din 6 milioane va dati seama ca e cu mult peste ce asteptari au avut ministerul de externe ... problema a fost ca multi dintre cei care erau declarati in Romania si guvernul se astepta ca ei sa voteze in Romania defapt faceau parte din diaspora.

andyschleck
andyschleck  •  29 Mai 2019, 11:23

Si in primul rand nu votezi neaparat pentru tine , votezi pentru un viitor mai bun, crezi ca si copii tai o sa fie fotbalisti si o sa traiasca la fel de bine ?!

andyschleck
andyschleck  •  29 Mai 2019, 11:21

Asta e la fel ca aia ... "Aaaa.... copii mei nu au nevoie sa fiu aproape de ei , sa le ofer dragostea de parinte ca le dau bani sa-si cumpere tot ce vor ... " si ajung sa creasca niste copii mediocri care considera ca viata le ofera totul pe tava .

Vezi toate comentariile (17)
Comentează