INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANDERLECHT

Alex Chipciu s-a plâns în Belgia: "Sunt un anonim la Bruxelles și mă simt bine așa"

Articol de - Publicat sambata, 13 august 2016 00:00

Alex Chipciu s-a plâns în Belgia: "În România, sunt paparazzii peste tot. Dacă beau un singur pahar de vin la restaurant, a doua zi citesc în tabloide că am băut până dimineață"

Noul jucător al lui Anderlecht le-a spus jurnaliștilor belgieni cât se bucură că a scăpat de presiunea de acasă. "Aici, am fost în Grand Place, am văzut apoi Manneken Pis și nimeni nu m-a deranjat. Sunt un anonim la Bruxelles și mă simt bine așa", a declarat el într-un interviu apărut în La Derniere Heure. "În România, paparazzii mă urmăresc peste tot, iar lumea mă recunoaște. Dacă beau un singur pahar de vin la restaurant, a doua zi îmi descopăr fotografia în tabloide, cu titlul «Chipciu a băut până dimineață». Nu tot ce se scrie e adevărat".

"N-am făcut niciodată box"

Alex a mai făcut o comparație: "Am jucat mai slab împotriva lui Rostov, ca restul echipei, dar știți ce m-a frapat? După ce am fost eliminați, fanii lui Anderlecht cântau. Ne-au întâmpinat la cantonament și am observat steaguri românești. Când pierdeam la Steaua, ne puteam aștepta la altceva din partea suporterilor".

Reporterii au aflat că porecla lui Chipciu e Rocky: "N-am făcut niciodată box. Am acest nickname din prima parte a carierei. Eram foarte nervos. Astăzi, sunt mult mai calm". A precizat că ochiul vânăt nu are legătură cu supranumele: "Un adversar de la Kortrijk m-a lovit cu degetul în ochi".

Cum îi zic colegii la Anderlecht? "Alex sau Chipciu, deși numele nu e ușor de pronunțat. Chiar și în România, oamenii au dificultăți".

"Vreau să-mi fac un nume în Belgia, dar nu mă compar cu Alin Stoica. Atunci când eram eu mic, el era considerat un talent uriaș"
Alex Chipciu, mijlocaș Anderlecht

"A fost emoționant să port tricoul «naționalei» la Euro. Dar noi toți am făcut praf meciul cu Albania"
Alex Chipciu, mijlocaș Anderlecht

"Nu afirm despre campionatul românesc că nu e bun, însă fotbalul e mai intens în Belgia. Și îmi place"
Alex Chipciu, mijlocaș Anderlecht

"Acasă, atinsesem toate țintele. Nu mai aveam nimic de demonstrat"
Alex Chipciu, mijlocaș Anderlecht

"Dacă înțeleg franceza antrenorului? Limbajul fotbalului, da. Totuși, când doi oameni vorbesc repede, nu pricep nimic"
Alex Chipciu, mijlocaș Anderlecht

"Acum trei ani, am avut glezna fracturată în patru locuri după un tackling al unui jucător de la Dinamo. Am terminat derbyul fără dureri. Apoi, RMN-ul a relevat leziunea"
Alex Chipciu, mijlocaș Anderlecht

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (4)
stampede
stampede  •  13 August 2016, 16:56
Postat de balauru48 pe 13 August 2016, 12:29

ADRI POMPA TI-A RUPT GLEZNA, MANELIST PROST!

Decat sa fi comentat aiurea... mai bine de mai uitat odata la faza aia si ai fi vazut ca Tanase l-a lovit atunci. Dar ce sa-i faci... mai ai tupeu sa-l faci si pe Chipciu prost...

balauru48
balauru48  •  13 August 2016, 12:29

ADRI POMPA TI-A RUPT GLEZNA, MANELIST PROST!

liviu.neagoe
liviu.neagoe  •  13 August 2016, 11:22

In scurta vreme ai sa fii un anonim complet, bine c-am scapat de tine...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează