INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CHINA

Alex Ioniță, încă un mesaj după plecarea de la Rapid: „Nu am apucat să fac asta cum trebuie”

Alex Ioniță, foto: Instagram @alexionita31
Alex Ioniță, foto: Instagram @alexionita31

Articol de - Publicat sambata, 02 martie 2024 18:21 / Actualizat sambata, 02 martie 2024 19:50

Alexandru Ioniță (29 de ani) a transmis încă un mesaj după despărțirea de Rapid. Mijlocașul a semnat cu Yunann Yukun, locul 3 din liga a doua chineză.

Fostul fotbalist al giuleștenilor a vorbit la aeroport în urmă cu câteva zile despre plecarea în China și a oferit un mesaj și pentru site-ul oficial giuleștean. Acum, după primele zile petrecute în Asia, Ioniță a revenit cu noi gânduri pentru Rapid.

Reacția FRF după amenda primită de Gigi Becali de la UEFA pentru pariuri: „Am colaborat”
FCSB
Reacția FRF după amenda primită de Gigi Becali de la UEFA pentru pariuri: „Am colaborat”

Alex Ioniță, încă un mesaj după plecarea de la Rapid

Cristiano Bergodi (59 de ani), antrenorul giuleștenilor, nu l-a utilizat pe Ioniță deloc în 2024, iar mijlocașul a ales să meargă în China, acolo unde va câștiga aproximativ 500.000 de euro pe sezon.

Ioniță a transmis mesajul său de rămas bun prin intermediul rețelelor de socializare.

Rămas bun casă, bine te-am găsit China!

Consider că nu am apucat să îmi iau cum trebuie „Rămas bun!” față de fani, coechipieri și conducere. Chiar dacă, zic eu, ca plecarea este temporară, nu știi niciodată ce îți rezervă viitorul.

A fost o onoare să revin acasă, iar cuvântul „acasă” nu este un clișeu pentru mine. Am încredere în tot ce se întâmplă la Rapid pentru că știu cât de corect și mult se lucrează la antrenamente, iar cu cea mai frumoasă galerie din România lucrurile devin din ce în ce mai bune.

A doua parte este dedicată noului meu club, Yunnan Yukun, care îmi oferă posibilitatea unei aventuri. Mulțumiri deosebite tuturor care au făcut acest transfer posibil!

Tot ceea ce am întâlnit în China în aceste puține zile, dar intense este la superlativ și vă asigur că sunt pregătit și îmi doresc să ne îndeplinim scopul pentru care am fost adus aici, promovarea în prima ligă.

- Alex Ioniță, fostul jucător al Rapidului

În toamnă, mijlocașul ofensiv a lăsat impresia că a fost resuscitat de Bergodi. Ioniță a marcat de 5 ori în actuala stagiune, a oferit un assist, și e la al doilea cel mai bun campionat din carieră, din perspectiva golurilor înscrise.

Alex Ioniță a primit un contract valabil pe o perioadă de 3 ani, iar Rapid a primit 50.000 de euro în schimbul său.

Ioniță era în ultimul an de contract cu „vișiniii”, iar în ultimul timp s-au purtat discuții privind prelungirea înțelegerii, însă fără succes. Fotbalistul transferat în septembrie 2021 nu a fost utilizat de către Cristiano Bergodi pe cât și-ar fi dorit, astfel că nu și-a mai dorit să continue în aceleași condiții.

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Alex Ioniță, declarații pe aeroport, la plecarea în China

Citește și alte știri:

Mircea „renascentistul” » Rednic, transformare neverosimilă: aproape de o performanță nebănuită cu UTA, „Puriul” și-a redresat cariera în declin!
UTA
Mircea „renascentistul” » Rednic, transformare neverosimilă: aproape de o performanță nebănuită cu UTA, „Puriul” și-a redresat cariera în declin!
Moruțan, BLOCAT pe banca de rezerve dintr-un motiv incredibil: „Nu ne permitem!”
TURCIA
Moruțan, BLOCAT pe banca de rezerve dintr-un motiv incredibil: „Nu ne permitem!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
BebeStrumf16
BebeStrumf16  •  04 Martie 2024, 19:32

Multă Baftă Bulgare????????????????

BebeStrumf16
BebeStrumf16  •  04 Martie 2024, 19:29

Multă Baftă Bulgare.... ????????????????????????

Vezi toate comentariile (2)
Comentează