INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STUTTGART - DORTMUND 2-3

Alex Maxim şi colegii de la VfB contestaţi dur de fani: ”Vrem vînătăi, nu selfieuri de rahat!”

Aubameyang (urmărindu-l pe Serey Die, stînga) a deschis drumul spre al 12-lea eșec al lui VfB în 22 de etape // Foto: Reuters
Aubameyang (urmărindu-l pe Serey Die, stînga) a deschis drumul spre al 12-lea eșec al lui VfB în 22 de etape // Foto: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 22 februarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 21 februarie 2015 22:53

Antrenorul Huub Stevens l-a ţinut pe Alex pe banca de rezerve şi managerul Robin Dutt i-a dat ultimatum. Situaţia e critică, şvabii adunînd doar două puncte în ultimele 6 etape.

Maxim n-a fost lăsat să plece în ianuarie, dar nici nu-l prea foloseşte antrenorul la Stuttgart. Huub Stevens l-a uitat pe Alex vineri seară pe banca de rezerve la eşecul de acasă cu Dortmund (2-3).

Rezultat care i-a înfuriat mai tare pe fanii şvabilor. Fluierăturile au fost însoţite şi de un banner cu un mesaj sugestiv: "Vrem să vedem vînătăi şi crampe musculare, nu selfieurile voastre de rahat!".

Cu numai două puncte în ultimele 6 etape, VfB a rămas pe ultimul loc, la 4 puncte de poziţia de baraj. Iar Stevens a încasat ultimatum din partea managerului Robin Dutt: "Avem urgentă nevoie de puncte cu contracandidatele la retrogradare".

Aluzie clară la meciurile cu Hannover şi Hertha. Nu-i mai puţin adevărat că Stuttgart a fost defavorizată de arbitrul Aytekin, care nu l-a eliminat pe Şahin la faultul de penalty la Niedermeier. Era 1-1, minutul 32, şi poate alta era soarta meciului.

"Nu sînt Mesia"
Stevens a găsit o scuză pentru criza prelungită a lui Stuttgart: "Eu sînt doar un antrenor, un om, şi nu Mesia". În 10 meciuri cu antrenorul olandez pe bancă, şvabii n-au reuşit decît două victorii, ambele în deplasare, şi trei egaluri! Golurile cu Dortmund au fost chiar primele acasă cu Stevens!

Au cerut iertare galeriei
La finele întîlnirii, Maxim şi colegii săi de la Stuttgart au mers în faţa suporterilor pînă la gardul de la peluză pentru a cere iertare. Unii dintre aceştia chiar au plîns, încercînd să-i calmeze pe fani.

8 meciuri la rînd fără victorie acasă în Bundesliga are Stuttgart, record negativ al clubului, egalat din sezonul 1966-'67

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
steaua.libera
steaua.libera  •  22 Februarie 2015, 14:16

Ce antipatic e zoiosul de Huub.

alexbarosanu
alexbarosanu  •  22 Februarie 2015, 12:10

mare revenire a lui dortmund! 3 din trei

der.bomber
der.bomber  •  22 Februarie 2015, 10:44

Sa plece Huub Stevens .Un antrenor invechit cu o mentalitate ultra defensiva.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează