INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GERMANIA

Alex Maxim vede negru » Rezervă în Cupa Germaniei, românul ar putea deveni rezervă şi în Bundesliga

Maxim a dat 4 goluri în amicalele din intersezon, două din lovitură liberă
Maxim a dat 4 goluri în amicalele din intersezon, două din lovitură liberă

Articol de - Publicat luni, 18 august 2014 00:00 / Actualizat duminica, 17 august 2014 23:44

Antrenorul Veh nu i-a găsit loc ”tricolorului” în linia de mijloc a Stuttgartului. Pînă şi nou sositul Kostici, slab sîmbătă, i-a luat faţa.

Week-end negru pentru Alexandru Maxim la Stuttgart. Deşi s-a numărat printre titulari în amicalele verii, sîmbătă, în Cupa Germaniei, a fost lăsat pe bancă. Antrenorul Armin Veh şi-a adus aminte de el abia prin minutul 64, iar VfB a pierdut, scor 0-2.

Şi surprizele neplăcute nu se opresc aici. Tabloidul Bild şi cotidianul Stuttgarter Nachrichten au aflat că mijlocaşul român va fi opţiunea a doua şi în Bundesliga. În aşezarea gîndită de Veh, un 4-1-4-1, pe flancul stîng favorit ar fi nou sositul Kostici, "fiindcă-i mijlocaş de bandă veritabil". În centru apare Didavi, iar celelalte două locuri din linia mediană sînt rezervate "senatorilor" Gentner şi Harnik.

Speranţa lui Maxim? Veh pretinde că deciziile nu sînt definitive: "Nimeni n-are garantat locul în echipă".

8 goluri şi 13 assisturi are Maxim în 40 de apariţii la Stuttgart în Bundesliga

1,5 milioane de euro a dat VfB ca să-l ia pe Maxim de la Pandurii în ianuarie 2013

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
yosua107
yosua107  •  18 August 2014, 17:24

cand am fost la meciul Ro cu Gr ptr calificare la CM am facut o remarca de genul"au l-au bagat pe maxim in echipa?"iar 1isteric se revoltase pe mine da nene maxim nu este jucator a venit aici in Germ ptr ca este 1 blond atractiv si nimic mai mult ptr fotbal si ptr ca sau mai spalat niste bani este indisciplinat in joc si nu poate deposeda odata s-a vb despre el aici si atunci prost (exact la inceputul contr sau)

malikk
malikk  •  18 August 2014, 13:14

Danvasilescu ori esti ungur batut in cap, ori esti pur si simplu batut in cap. Alege. In rest, cand se mai termina cu slavile aduse unor jucatori care sunt aproape imediat vanduti mai departe sau lasati pe banca? (Rusescu, Chiriches, Maxim, etc.)

danvasilescu
danvasilescu  •  18 August 2014, 12:47
Postat de miguel_alex pe 18 August 2014, 11:41

daca exista oameni de valoare care s-au nascut in Romania ....cu siguranta nu mai sunt in Romania si au plecat din tara.

Generalizarea in ziua de azi a devenit o mare problema. Daca peste tot in tara sunt cultivate nonvalorile ( tv, presa) nu inseamna ca nu mai exista oameni de valoare sau ca au plecat din tara. Problema este ca in tara asta oamenii de valoare nu sunt promovati ( gen tineri care castiga olimpiade sau care inventeaza tot felul de lucruri), pentru ca la tv sau in presa nu trebuie sa apara decat Bianca Dragusanu sau Cruduta. Oricum nu am inteles ideea "daca exista oameni de valoare care s-au nascut in Romania".

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close