INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  MLS

VIDEO King Mitriță! Alex a făcut show sub ochii lui David Beckham și Gonzalo Higuain: 2 goluri fabuloase marcate cu Inter Miami

Alex Mitriță a făcut show în MLS // FOTO: https://twitter.com/NYCFC
Alex Mitriță a făcut show în MLS // FOTO: https://twitter.com/NYCFC

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 octombrie 2020 07:46 / Actualizat duminica, 04 octombrie 2020 11:32

Extrema Alex Mitriță (25 de ani) este în mare formă înainte de meciurile României cu Islanda, Norvegia și Austria. A făcut spectacol în victoria lui New York City FC cu Inter Miami, 3-2.

New York City FC a câștigat pe terenul lui Inter Miami, într-un meci în care toate cele cinci goluri au fost marcate în prima repriză. Alex Mitriță a fost omul meciului, marcând de două ori.

Internațional român a deschis scorul în minutul 4, cu o execuție spectaculoasă. Acesta s-a demarcat excelent și a trimis din prima, din 6 metri, peste portarul, lovind mingea cu exteriorul.

Cu Gonzalo Higuain și Blaise Matuidi pe teren, Inter Miami a egalat prin Lewis Morgan, în minutul 37. După ce Tinnerholm a adus-o din nou pe New York City în avantaj (35), același Morgan a egalat după trei minute.

Alex Mitriță a ieșit din nou la rampă în minutul 43. Românul a făcut o cursă fabuloasă, de peste 70 de metri și a marcat cu noroc de la 14 metri, după ce mingea a fost deviată de un adversar, stabilind scorul final. Românul a fost schimbat în minutul 69 și a fost desemnat omul meciului.

VIDEO Rezumatul meciului Inter Miami – New York City FC

După 15 etape, New York City FC este pe locul 5, cu 23 de puncte, în timp ce Inter Miami este pe 13, penultimul loc, cu 11 puncte. 

4 goluriare Mitriță în acest sezon de MLS

VIDEO Match Preview. Islanda - România: totul despre semifinala barajului pentru EURO 2020

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

George Pușcaș a marcat golul care o duce pe Reading în fruntea clasamentului din Championship

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
doubleti
doubleti  •  04 Octombrie 2020, 12:01
Postat de Oana Stanciu pe 04 Octombrie 2020, 11:10

Deloc răutăcios. De câte ori a fost folosit la națională, a făcut treabă. Problema cu adaptarea la fusul orar e o gogoriță pe care a folosit-o și Contra de nu l-a mai chemat după ce-l scosese din ... Cică ar fi comentat că nu a fost folosit după ce făcuse atâta efort ca să vină de peste ocean. Asta va fi și motivul invocat de finuletul și se va apela la de alde Tănase, Crețu și încă vreo 2-3 becalieni care trebuie vânduți.Sângele apă nu se face!

La ce meci a facut azi dimineata Mitrita, alde astia de la fcsb sunt la ani lumina. Si Inter Miami chiar are echipa buna, poate nu omegena, dar cu jucatori foarte buni. In ultimele 2 meciuri, MItrita a fost omul meciului, pe bune, nu umflat de ziaristi platiti.

doubleti
doubleti  •  04 Octombrie 2020, 11:58
Postat de sibsibsib pe 04 Octombrie 2020, 11:30

Nu era faza că nu poate fi convocat, venind din SUA, autoritățile din Islanda l-ar băga în carantină? Sau îl cheamă cu 14 zile înainte de primul antrenament oficial (◠‿◕)

Intra in carantina 14 zile doar daca se duce direct in Islanda. Daca vine direct in Romania (aici trebuie sa prezinte untest negativ in ultimele 48 ore) nu mai e problema cu Islanda. Protocol se aplica vis-a-vis de ultima tara din care se vine. Daca Romania ii permite, Islanda nu-i poate interzice decat daca aplica aceeasi regula pentru toti cei care vin direct din Romania. Vom vedea daca mizeaza pe el cu islandezi, macar si in repriza a 2-a.

sibsibsib
sibsibsib  •  04 Octombrie 2020, 11:30

Nu era faza că nu poate fi convocat, venind din SUA, autoritățile din Islanda l-ar băga în carantină? Sau îl cheamă cu 14 zile înainte de primul antrenament oficial (◠‿◕)

Vezi toate comentariile (7)
Comentează