INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANALIZĂ

Anderlecht plătește o sumă enormă pentru fiecare acțiune decisivă a lui Stanciu! Analiza care le dă bătăi de cap belgienilor

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 12 aprilie 2017 11:43

Mâine, în fața lui Man. United, probabil că antrenorul Rene Weiler îl va scoate din nou din echipă pe Nicolae Stanciu, dezvăluie cotidianul belgian Het Nieuwsblad. Care a făcut un calcul și a scris cât a plătit Anderlecht până acum pentru acțiunile decisive ale "tricolorului" în tricoul violet.

Plecând de la salariul anual al fotbalistului, 1,5 milioane de euro, sumă brută, jurnaliștii flamanzi au ajuns la concluzia că gruparea bruxelleză achită 100.000 de euro la fiecare gol și pasă decisivă reușite în toate competițiile.

Stanciu, cumpărat pe 29 august cu 7,8 milioane (plus două milioane bonusuri de performanță), a adunat în șapte luni și jumătate 8 goluri și 7 assisturi.

Hanni, doar 24.000 de euro pe acțiune

Rivalul său pe post, algerianul Sofiane Hanni, achiziționat pe 20 mai 2016 de la Mechelen, în schimbul a 3 milioane, are salariu mai mic și cifre mai bune, observă Het Nieuwsblad.

- 600.000 de euro brut încasează pe sezon jucătorul în vârstă de 26 de ani
- Are 10 goluri și 15 pase decisive în toate competițiile

Ar însemna 24.000 de euro pentru fiecare moment în care mijlocașul influențează jocul echipei. De patru ori mai puțin decât în cazul lui Stanciu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
orlick
orlick  •  12 Aprilie 2017, 20:52

Singura vina a lui Stanciu, e ca a jucat la Steaua. Sunt cativa hateri care nu-i pot ierta asta. Aceiasi specialisti il demolau pe Chipciu după fiecare meci jucat in Romania, dar acum nu prea mai au ce sa spună. Stanciu a marcat pentru Anderlecht in meciuri importante din Europa. Sunt convins ca sunt atacanți cu costuri mult mai mari pe actiune decisiva. Rotariu a marcat vreun gol?

para.para
para.para  •  12 Aprilie 2017, 13:50
Postat de adriann_ pe 12 Aprilie 2017, 12:51

In timpul asta Becali intinde mainile si zice 'sa vinaaaa baniiiii' iar vreun smenar de la Anderlecht numara comisionul. Si uite-asa scad cotele de transfer ale fotbalistilor romani.

Si tot in acelasi timp gesepe isi minte propriul popor ca Anderlecht a platit 10 milioane, dar acum o scalda in 7,8. Pana la urma n-o sa mire pe nimeni daca Cucusor a plecat pe doar 3 bulioane. Gesepe o sa dea vina ca de obicei pe becali, ca asa a zis el.

adriann_
adriann_  •  12 Aprilie 2017, 12:51

In timpul asta Becali intinde mainile si zice 'sa vinaaaa baniiiii' iar vreun smenar de la Anderlecht numara comisionul. Si uite-asa scad cotele de transfer ale fotbalistilor romani.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează