INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

Andone a semnat cu Depor » Cordoba i-a dat drumul după ce a refuzat să se antreneze în ultimele 3 zile

Florin Andone, în duel cu francezul Kante la Euro, se va bate din nou cu Ronaldo și Messi // FOTO Alex Nicodim
Florin Andone, în duel cu francezul Kante la Euro, se va bate din nou cu Ronaldo și Messi // FOTO Alex Nicodim

Articol de - Publicat joi, 21 iulie 2016 00:00

După refuzul de a se antrena în ultimele 3 zile cu Cordoba, atacantul ”naționalei” s-a transferat ieri la echipa din La Coruna, care va plăti 4,5 milioane € .

Cordoba și-a vândut golgeterul. Anunțatul transfer al lui Florin Andone la Deportivo s-a perfectat cu o zi înainte ca echipa din Segunda să plece în cantonamentul din Olanda. Ultimele detalii ale mutării au fost reglate ieri, atacantul român semnând un contract până în 2021 cu clubul galician.

Încă de la începutul săptămânii, internaționalul de 23 de ani forțase despărțirea. A refuzat să se alăture antrenamentelor conduse de Jose Luis Oltra, în ideea de a evita o eventuală accidentare.

Plus 10-20% din vânzarea viitoare

Gruparea din La Coruna a acceptat să achite 4,5 milioane de euro pentru Andone și va mai ceda și un procent dintr-un ulterior transfer, între 10 şi 20 la sută, în funcţie de data efectuării acestuia. Un detaliu din cauza căruia negocierile dintre cluburi nu s-au putut încheia în week-end-ul trecut.

"Marjă mare de creștere"

"Depor a insistat pentru român, considerând că este tânăr și are marjă mare de creștere", a scris ieri Marca. Iar Cordoba i-a găsit deja înlocuitor lui Florin, anticipând mutarea. A făcut o ofertă de 1,2 milioane € pentru Roger Martí. Dar Levante vrea o felie mai mare din banii luați pe Andone.

1.000.000 €este salariul stagional pe care îl va primi Florin Andone la Deportivo

21de goluri a înscris atacantul român pentru Cordoba în sezonul trecut din Segunda

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
luker
luker  •  21 Iulie 2016, 16:11

Ce mic e Kante in poza asta.

ray51
ray51  •  21 Iulie 2016, 13:24

Un jucator bun, este la fel de bun (cel putin) la oricare alta echipa. Sa speram ca Florin n-a avut doar un sezon minunat si atat!...

corsair83
corsair83  •  21 Iulie 2016, 10:54

Va spuneam inainte de Euro ca e cel mai bun atacant pe care il are Romania in momentul de fata si urmeaza sa se transfere la o echipa din prima dizivie spaniola in noul sezon; o multime de postaci dadeau cu pietre in el ca e un atacant slab de divizia a 2-a. Bafta Andone sa marchezi minim 15 goluri

Vezi toate comentariile (4)
Comentează