INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BETIS SEVILLA - FC BARCELONA 1-1

Antrenorul lui Betis a vorbit despre debutul lui Toșca: ”E inteligent și are calitate”

Toșca n-a amețit trecând de la Steaua la duelurile cu Denis Suarez și starurile Barcei // Foto: Reuters
Toșca n-a amețit trecând de la Steaua la duelurile cu Denis Suarez și starurile Barcei // Foto: Reuters

Articol de - Publicat marti, 31 ianuarie 2017 00:00

Antrenorul Víctor Sánchez l-a lăudat pe Toșca: ”Nu e ușor să intri în focuri contra Barcei, dar și-a arătat valoarea”. ”Start pozitiv, mereu concentrat”, a remarcat Diario de Sevilla.

Toșca a păstrat tricoul în care a debutat în La Liga, încurcând Barcelona. Are și motive să o facă, după prima sa evoluție pentru Betis apreciată de antrenorul andaluzilor, dar și de presa spaniolă.

"A fost foarte atent. Meciul serios făcut, abia venit din România, spune totul despre calitatea sa și inteligența fotbalistică. Nu e deloc ușor să intri în focuri contra Barcei", l-a lăudat Víctor Sánchez.

"A depășit așteptările"

Marca i-a ținut isonul, deși i-a acordat numai o stea fundașului român: "Bun la marcaj, notă bună. A arătat un nivel foarte bun și s-a înțeles nesperat de bine cu Pardo în defensivă".

Mai generoși au fost ziariștii locali. " Debut reușit pentru Toșca. A depășit așteptările, a făcut mai mult decât i s-a cerut", a comentat ieri Estadio Deportivo, unde a primit nota 7. Aceeași ca în Diario de Sevilla: "Start pozitiv, mereu concentrat".

Exact concentrarea l-a ajutat să reziste presiunii blaugrana. "Se joacă foarte repede, trebuie să fii mereu informat, să ai opțiunea dinainte. Pentru că te aștepți în orice clipă ca Messi, Suarez și Neymar să facă ceva extraordinar", a spus ex-stelistul la DigiSport Matinal.

"M-am concentrat foarte bine la meci, am lucrat și la antrenament anumite exerciții tactice, dar nu știam că voi juca. Am aflat de la antrenor cu o oră înaintea meciului"
Alin Toșca, fundaș Betis, la DigiSport

"Colegii m-au primit bine, ajutându-mă foarte mult. Simt că alături de ei pot crește foarte mult. N-am mai jucat niciodată într-o astfel de atmosferă. A fost extraordinar"
Alin Toșca, fundaș Betis, la DigiSport

6pase reușite din 11 și 2 recuperări a avut Toșca împotriva Barcei. A câștigat 2 dueluri din 4 și a faultat o dată

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
983732924972315
Soos Vilmos  •  31 Ianuarie 2017, 18:23

Ce antrenor de duzina, cum poti sa lauzi un jucator pe care marele antrenor *** l-a considerat fara talent si l-a scos din echipa minune numita fcsb.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează