INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STUTTGART

Antrenorul lui Maxim de la Stuttgart le interzice jucătorilor să iasă în public cu căști mari pe cap: "Sînteți ridicoli"!

Articol de - Publicat vineri, 24 iulie 2015 00:00

Alexander Zorniger, 47 de ani, de-abia a venit la VfB, dar are grijă de șvabi: "Căștile sînt mai mari decît capul. Nu arată frumos deloc"

Un alt tip de antrenor, acest Alex Zorniger. Se gîndește și la imaginea jucătorilor, și la legătura dintre ei. Iar noul tehnician al lui Maxim la Stuttgart a ajuns la concluzia că nu-i avantajează căștile mari, la modă printre fotbaliști. Și, peste noapte, le-a interzis!

Zorniger a explicat pentru revista germană SportBild: "Dacă vor, băieții pot să poarte aceste căști în autocar, dar nu vreau să-i văd cu ele în public. De ce? Pentru că, în multe cazuri, căștile sînt mai mari decît capul. Arată ridicol".

Mai e un motiv care-l supără pe Zorniger: "Fotbalul e un sport colectiv. Nu-mi place să-mi văd jucătorii izolîndu-se. Și ei tocmai asta fac cu căștile pe urechi. Nu doar cu cele mari. Cu orice căști"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
dakesis
dakesis  •  24 Iulie 2015, 18:20

Mi se pare corect, sunt niste casti de cocalari... ca să nu mai zic că s-au făcut studii care arată clar ca tipul asta de casti are introdus niste metal extra fara nici un rost, doar ca sa le faca mai grele si, aparent, mai profi. De fapt sunt niste jafuri scumpe, facute pe calapodul fotbalistilor - persoane cu bani, dar fara cap. Are dreptate si in ceea ce priveste izolarea.

raducallin
raducallin  •  24 Iulie 2015, 11:06

Bravo , in sfarsit cineva ia atitudine, castile alea arata ridicol,plus ca vedetele astea de carton trec pe langa fani ignorandu-i ,preocupati de rahatul pe care il asculta in casti.Am vazut si fotbalisti intrand pe teren la inspectia terenului cu casti ridicole pe urechi.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează