INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  NAPOLI

Antrenorul lui Napoli a decis ce se întâmplă cu Chiricheș » Decizia categorică anunțată de italieni

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat miercuri, 14 iunie 2017 10:13

Napoli nu vrea să-l piardă pe fundașul Vlad Chiricheș, 27 de ani, în condițiile în care ar putea părăsi clubul Koulibaly sau Albiol, titularii din centrul defensivei. Și nici oferta Galatei nu e atrăgătoare.

Galatasaray trebuie să-și ia gândul de la Vlad Chiricheș. Invitat la radio MARTE, jurnalistul Pasquale Tina, de la cotidianul La Repubblica, a dezvăluit că Napoli i-a decis viitorul internaționalului român: "Chiricheș va rămâne la Napoli. Antrenorul Maurizio Sarri și conducătorii clubului au hotărât să nu-l vândă. Au încredere în calitățile lui".

Sarri își ia astfel măsuri în eventualitea că l-ar putea pierde pe unul dintre fundașii centrali titulari. Atât Albiol, cât și Koulibaly sunt curtați de cluburi mari din Spania și Anglia. Pentru cel dintâi și-a arătat interesul Valencia, care nu trebuie să plătească decât 6 milioane de euro, clauza de reziliere a contractului!

Pe de altă parte, revenind la Chiricheș, nici oferta Galatei nu e atrăgătoare. Napoli l-a luat de la Tottenham cu 7 milioane de euro, în vara lui 2015, iar turcii sunt dispuși să dea undeva în jurul a 2,5 milioane de euro. Prea puțin. 

"Cred că Vlad Chiricheș, solicitând undă verde pentru un transfer, încearcă să obțină de fapt o mărire de salariu"
Pasquale Tina, ziarist La Repubblica

14 aparițiia avut Chiricheș la Napoli sezonul trecut în Serie A, din 38 posibile (1.124 minute). A înscris două goluri

6.000.000 €e cota de piață a lui Vlad Chiricheș, conform transfermarkt.de

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
blatistu49
blatistu49  •  14 Iunie 2017, 14:36

niciturci nu l vreau ieri cu CHILE a fost scenariu era de multe facut sandvich bine inteles daca aveau chef de nu se faceau ca nu pot depasi petarda

mioriticul
mioriticul  •  14 Iunie 2017, 14:10

Eeeei. Nu-s prosti turcaletii. S-au uitat simbata la meci.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează