INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STUTTGART

Antrenorul lui Stuttgart s-a înfuriat pe Marica! » L-a pus la colţ!

Articol de - Publicat duminica, 09 ianuarie 2011 00:00

Labbadia a oprit jocul-şcoală după ce românul l-a atenţionat că a greşit la un ofsaid. "Poţi să treci arbitru de linie! Hai, dă-ţi tricoul jos!", a urlat tehnicianul.


Aflat doar de o lună la Stuttgart, Bruno Labbadia încearcă să impună o disciplină de fier. Nu admite nici o ieşire din front. Iar Marica a simţit pe propria piele. A protestat la o decizie a acestuia şi a fost pus la colţ, chiar în timpul antrenamentului.

La un joc-şcoală în cantonamentul de la Belek, Ciprian i-a reproşat tehnicianului devenit arbitru că n-a fost ofsaid şi că a anulat aiurea un gol al echipei sale.

Labbadia a reacţionat prompt. A oprit meciul, urlînd la Marica: "Poţi să treci arbitru de linie!". Apoi, după o mică pauză: "Hai, dă-ţi tricoul jos!".

Şi a oprit definitiv jocul.
Antrenorul a vrut să dea un exemplu, dar, la sfîrşit, nu mai era atît de supărat pe "tricolor", înţepîndu-l: "Chiar m-ar fi interesat să văd cît e de tare Marica la linie!".

"La Stuttgart, trebuie să fie disciplină la antrenamente. Eu conduc aici, deci eu decid, nu jucătorii"
Bruno Labbadia, antrenor Stuttgart

Contuzie la gleznă
Refăcut complet după ruptura suferită în decembrie la aductorii piciorului drept, Marica are acum o nouă problemă. În stagiul din Turcia, de la Belek, Ciprian s-a ales cu o contuzie la gleznă şi a pierdut amicalul de ieri al lui VfB, împotriva lui Furth (3-1). S-a pregătit totuşi individual.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
 •  23 Februarie 2011, 23:39

Labbadia e un taranel care la Hamburg a facut acelas lucru. S-a dat dur, si-a pus jucatorii in cap si a trebuit sa plece. Jucatorii l-au dat afara! Cu sau fara Marica, nu face el multi purici in Stuttgart!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close