INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TOTTENHAM

Antrenorul lui Tottenham a luat decizia după ce-a văzut imaginile cu Vlad Chiricheş beat

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 29 ianuarie 2014 14:01

Imaginile cu Vlad Chiricheş abia ţinîndu-se pe picioare după o petrecere în România nu i-au adus sancţiuni fundaşului.

Antrenorul lui Tottenham a afirmat că Vlad nu va fi amendat.

"Am văzut filmul. Am mai căzut şi eu în zăpadă. A avut un weekend liber, iar acum trebuie să joace bine miercuri. Nu va fi amendat, nu a încălcat nici o regulă. Pentru binele lui ar fi fost bine să nu se fi întîmplat asta. Nu prea stătea bine pe picioare, trebuie să fi bătut tare vîntul acolo", a declarat Sherwood, conform Mediafax.

VIDEO Hit bahic » Beţia lui Vlad Chiricheş, mai urmărită pe Youtube decît spectaculosul gol reuşit cu Ajax

 

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (78)
batranu.cismigiu
batranu.cismigiu  •  30 Ianuarie 2014, 10:15

La cati bani castiga fotbalistii astia in ziua de azi, macar ar putea avea acel minim de bun simt sa nu se mai faca in halul asta de ras sau sa-si indeplineasca sarcinile pe teren. Dar nici una, nici alta. Totul se plateste, insa... in partida de la Hull e foarte posibil sa nu fie nici macar convocat si, surpriza, Spurs o sa castige.

cosminb84
cosminb84  •  30 Ianuarie 2014, 01:06

si chiripres i-a multumit antrenorului pentru increderea acordata,a jucat foarte bine... ptr Man City ,fiind coautor la 2 goluri ale lor din 5...scuze la 3 din cele 5 a fost coautor...tot el a pasat si la ultimul gol a lui MC lui Kompany...2 pase de gol si o deviere decisiva,multi atacanti iti doresc lucrul asta intr-un meci,,dar doar Chiripres poate face aceste lucruri

mateiserban
mateiserban  •  30 Ianuarie 2014, 00:15
Postat de vlad57 pe 29 Ianuarie 2014, 23:14

Sa stii ca sunt de acord cu ce spui despre tineret, teatru si opera. Doar ca nu prea au legatura cu problema dansului la bara. Chiriches a fost la restaurant cu fostii colegi de la Steaua. Si mai era si cu viitoarea sotie. A baut un pahar mai mult si s-a pacalit. Au fost cu ochii pe el rebuturile umane de paparazzi de la o scursura numita cancan si i-au facut-o publicand imaginile. Hai s-o lasam asa ca nu ajungem nicaieri. Noapte buna!

Noapte buna! Dar ai vazut cum a jucat nu? Tot mai consideri ca a fost doar un pahar in plus de s-a simtit si dupa 3 zile? Beau si eu o bere sau doua ca orice om dar el se sufoca in teren in minutul 60 la meciul cu City. Plus ca s-a si facut de ras de fata cu fata aia. Asta e, e tanar si e de-al nostru, il iertam. Dar ideea e sa se invete minte

Vezi toate comentariile (78)
Comentează