INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GERMANIA

Are mari probleme la Stuttgart cu doar 12 zile înainte de meciul cu Muntenegru: ”Cât va mai îndura Maxim?”

Maxim e consolat de suporterii șvabi // Foto: Getty Images
Maxim e consolat de suporterii șvabi // Foto: Getty Images

Articol de - Publicat marti, 23 august 2016 00:00

”Tricolorul” are mari probleme la Stuttgart cu antrenorul Luhukay când mai sunt 12 zile până la meciul cu Muntenegru.

Alexandru Maxim a fost din nou subiectul zilei la VfB Stuttgart. Sau, mai bine zis, conflictul său mocnit cu antrenorul Jos Luhukay.

Sâmbătă seară, imediat după victoria din Cupă, cu Homburg (3-0), meci în care mijlocașul de 26 de ani a fost introdus abia în final (78), prima întrebare a jurnaliștilor când au dat ochii cu tehnicianul olandez a fost "De ce nu l-ați titularizat pe Maxim?!".

"Nu dau socoteală!"

Vizibil iritat, Luhukay le-a replicat: "De ce trebuie să vă dau socoteală pentru că Alex nu joacă? Și în anii trecuți a fost mai mult rezervă. De ce faceți atâta caz?".

Nici duminică, după antrenament, n-a dezvăluit motivul pentru care-l pedepsește astfel pe jucătorul român. Dar a ținut să precizeze că "Alex știe de ce nu e titular".

Și a dat de înțeles că în deplasarea de la Dusseldorf, din campionat (12 august), l-a introdus în primul unsprezece doar pentru că voia să-l menajeze pe contracandidatul său pe post, Ozcan. Un puști de 18 ani!

"Antrenorul e șeful"

Maxim? Sâmbătă, pe scara autocarului, mijlocașul le-a spus doar atât reporterilor: "Normal că nu sunt fericit. Însă antrenorul e șeful și îi respect deciziile". Doar că tabloidul Bild vede în el o bombă cu ceas și se întreabă "Oare cât timp va mai îndura Maxim?".

Suporterii se tem că pleacă

În războiul cu antrenorul, Alex are fanii de partea sa. Îl plac și-l vor cât mai des și mai mult în teren, dar le e clar că perpetuarea conflictului va avea consecințe neplăcute. "Dacă lucrurile vor merge tot așa, cel mai târziu în iarnă Maxim va pleca", apreciază Tom@SpenserPI.

"Alex este un jucător extrem de important pentru noi. Veți vedea în următoarele săptămâni"
Christian Gentner, căpitan VfB Stuttgart

"Nu ne gândim nicio secundă să-l vindem pe Alex Maxim"
Jan Schindelmeiser, director sportiv VfB Stuttgart

2019e anul în care-i expiră lui Maxim contractul cu VfB Stuttgart

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
timm
timm  •  24 August 2016, 11:06
Postat de ovidiu_3003 pe 24 August 2016, 06:34

Maxim e un jucator terminat ...nu i bun de nimic ...antrenorul are dreptate ...a fost mai mult rezerva...nu te poti astepta la nimic bun de la el ...

Tu esti un om terminat...de la nastere. Tragic. Cat de rusinos a pierdut Craiolguta la RECAS.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  24 August 2016, 06:34

Maxim e un jucator terminat ...nu i bun de nimic ...antrenorul are dreptate ...a fost mai mult rezerva...nu te poti astepta la nimic bun de la el ...

chromophobia
chromophobia  •  23 August 2016, 09:47

Mai bine sa-l dea afara ca si asa e petarda.N-ar fi petarda daca n-ar suferi asa de el

Vezi toate comentariile (3)
Comentează