INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LAZIO

Arrivederci, Roma! Ştefan Radu nu vrea să prelungească dacă Lazio refuză să-i dea 50% în plus la salariu

Articol de - Publicat sambata, 13 iunie 2015 00:00

Deşi antrenorul Stefano Pioli insistă să-l păstreze pe fundaşul român de 28 de ani, al cărui acord expiră în 2016, clubul i-ar fi fixat un preţ de transfer şi deja îi caută înlocuitor

Nu toate drumurile duc la Roma. Pentru Ştefan Radu, vara aceasta ar putea însemna finalul aventurii în Cetatea Eternă. Fundaşul român de 28 de ani intră în ultimul sezon de contract şi se pare că Lazio nu are de gînd să i-l prelungească în condiţiile solicitate de jucător. "Adio, Radu", a dezvăluit ziarul Il Tempo despre tratativele dintre cele două părţi din cursul acestei săptămîni.

"Preşedintele biancocelestilor ar vrea să obţină din transferul lui Radu între 5 şi 6 milioane de euro", a completat sursa menționată. Asta deşi antrenorul Stefano Pioli, care tocmai şi-a reînnoit acordul pînă în 2017, insistă pentru păstrarea jucătorului, util pentru că poate acoperi mai multe posturi. De altfel, Lazio are deja pe listă trei variante de înlocuire: Tremoulinas (Sevilla), Mario Rui şi Hysaj (ambii Empoli).

Clubul îi propune doar 1,5 milioane de euro față de cele 2 milioane cerute de Radu, considerînd că în momentele capitale ale sezonului nu l-a avut la dispoziție, din cauza deselor accidentări, el operîndu-se recent și de hernie.

5.000.000 €este suma pe care Lazio vrea s-o încaseze din vînzarea lui Radu, care a costat 5,5 milioane în ianuarie 2008

1.200.000 €este actualul salariu stagional net al fundașului român la echipa biancocelesta

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close