INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CUPA UCRAINEI » ŞAHTIOR - DINAMO KIEV 2-0

Au luat Cupa

Articol de , - Publicat joi, 08 mai 2008 00:00

Şahtior a învins în finală, dar Mircea Lucescu l-ar putea pierde pe Răzvan Raţ, dorit insistent de Lazio Roma.

După patru ani, Mircea Lucescu şi Răzvan Raţ (foto) au cucerit din nou Cupa Ucrainei! Dinamo Kiev, care-i bă­tuse anul trecut cu 2-1 în ultimul act, s-a înclinat aseară. Şahtior a cîş­tigat cu 2-0 finala de la Harkov. Ti­beriu Ghioane nu s-a putut opu­ne. S-a duelat cu Raţ de cîteva ori în cele 90 de minute, dar ultimul a fost cel fericit la sfîrşit.

“Minerii” s-au luptat pentru fie­care minge pe o ploaie torenţială într-un meci dur, soldat cu 5 “roşii”.

În minutul 44, 1-0 pentru Şah­tior: Ilsinho i-a pasat lui Gladki, care a şutat tare de la 10 metri. În mi­nu­tul 75, Gai l-a înlocuit pe Duljaj, ac­ci­dentat, şi tocmai noul intrat a fi­nalizat acţiunea declan­şa­tă de Srna şi continuată de Ilsinho. 2-0. Vic­torie, Şahtior!

O altă veste bună pentru Raţ. Răzvan se va despărţi, mai mult ca sigur, la vară de Şahtior şi ar putea ajunge în Serie A. “Tricolorul”, în vîrstă de 27 de ani, a fost moni­to­rizat aseară din tribune de trimişii lui Lazio Roma, italienii arătîndu-se dispuşi, pentru a-l achiziţiona, să plătească ucrai­nenilor 6 milioane de euro, repre­zentînd clauza de reziliere a con­tractului scadent în 2010.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
 •  08 Mai 2008, 13:10

da dar la primul meci pierdut pe ei o sa-i injure primii...

 •  08 Mai 2008, 11:35

daca se duc si lobont si rat la lazio se face colonie romana acolo si cre k innebunesc rasistii aia de la lazio.nu prea au ei la suflet romanii asa... :))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează