INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GERMANIA DUISBURG - BAYERN 2-3

Au picat

Articol de - Publicat duminica, 11 mai 2008 00:00

Învinşi de Bayern, Tararache, Niculescu şi Filipescu şi-au luat la revedere de la Bundesliga.

Doar 20-25 de minute de fotbal bun, într-un meci cru­cial, cu Bayern, nu i-au fost de ajuns lui MSV Duisburg ca să rămînă în Bundesliga.

Degeaba a înscris Mihai Ta­ra­ra­che un gol splen­did imediat după pauză. Degeaba l-a imitat coe­chi­­pierul Daun cîteva minute mai tîrziu. Cei doi n-au reuşit decît să cosmetizeze un rezultat ce a­nun­ţa catastrofa încă de la pauză: 0-3!

Învinsă cu 3-2, MSV a rămas pe penultimul loc al clasamentului, 17, cu 29 de puncte, în timp ce Bie­le­feld, poziţia a 15-a, ultima salva­toa­re, a mai pus un punct la zestrea de 32 pe care o avea. Situaţie în care Tararache, Claudiu Niculescu şi Iu­lian Filipescu sînt deja retro­gra­daţi.

Golul din mi­nu­tul 48 nu-i poate şterge lui Ta­rarache vina pentru star­tul pe­ni­bil al “zebrelor”. Ex-di­na­­mo­vistul i-a pus pe tavă golul de 0-1 mun­che­ne­zului Ottl, chiar în mi­nu­tul 3, pentru ca apoi să ra­teze la­men­tabil egalarea, singur cu Kahn! Intrat spre final (67), la 2-3, lui “Claugol” nu i-a ieşit nimic, iar Fi­lipescu, revenit după o acci­den­­tare, a privit dezastrul de pe bancă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
 •  11 Mai 2008, 13:21

Chiar e pacat, au fost condusi cu 3-0 si nu au reusit sa marcheze decat de 2 ori impotriva liderului... Pentru ce care doriti sa vedeti golurile www.FBall.eu

 •  11 Mai 2008, 07:58

Pacat ! Dar la un car plin cu ghinioane , s-a adaugat si multa naivitate , mai ales in aparare . Altfel , "DUISBURG" este mult peste mare parte din echipele noastre de Liga 1 ! Dar si Bundesliga !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează