INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

Turcii au dezvăluit suma » Cât trebuie să plătească Beșiktaș dacă vrea să-l ia definitiv pe Alex Maxim de la Gaziantep

Alexandru Maxim în tricoul lui Beșiktaș // Foto: Imago
Alexandru Maxim în tricoul lui Beșiktaș // Foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 23 martie 2023 14:44 / Actualizat joi, 23 martie 2023 17:50

Împrumutat până la sfârșitul sezonului de la Gaziantep la Beșiktaș, Alexandru Maxim, mijlocașul în vârstă de 32 de ani, s-ar putea transfera definitiv în vară la clubul din Istanbul.

Din 16 februarie, Alex Maxim e jucătorul lui Beșiktaș. A ajuns la Istanbul după ce Gaziantep s-a retras în acest sezon din campionat, consecință a cutremurelor violente din 6 februarie care au afectat orașul din sud-estul Turciei.

Mijlocașul în vârstă de 32 de ani a fost împrumutat până pe 30 iunie, alb-negrii neavând opțiune de cumpărare, dar „vulturii” iau în calcul această posibilitate.

Situație de neînțeles la Beșiktaș » Antrenorul a creat panică: „Dele Alli a dispărut, sper că nu a făcut vreun accident” + replica fotbalistului
BEȘIKTAȘ
Situație de neînțeles la Beșiktaș » Antrenorul a creat panică: „Dele Alli a dispărut, sper că nu a făcut vreun accident” + replica fotbalistului

Alexandru Maxim e gata să semneze cu Beșiktaș

Potrivit Milliyet și Fotomaç, oficialii lui Beșiktaș i-au întrebat pe cei de la Gaziantep cât ar costa „tricolorul” în vară și li s-a răspuns: „Cinci milioane de euro”. Sumă pe care clubul de pe „Vodafone Park” poate să o plătească.

O decizie va fi luată, însă, la sfârșitul stagiunii, în funcție de prestația lui Maxim. Dacă antrenorul Şenol Güneş va fi mulțumit de numărul 44, Beșiktaș îl va transfera definitiv de la Gaziantep.

Jurnaliștii turci susțin că, în cazul în care cluburile vor ajunge la un acord, jucătorul (a cărui înțelegere cu Gaziantep expiră în 2024) va accepta imediat și va semna contractul. Se simte foarte bine la Istanbul și ar vrea să-și prelungească aventura în tricoul lui Beșiktaș. Fapt confirmat astăzi de Max, într-o discuție cu presa locală: ”Aș fi fericit dacă aș continua aici din vară. Mi-ar plăcea să joc mai mult pentru Beșiktaș”.

Alexandru Maxim, 66 de goluri influențate la Gaziantep

Considerat unul dintre cei mai valoroși playmakeri din Süper Lig, Alex a înscris 43 de goluri și a pasat decisiv de 23 de ori în 115 meciuri jucate în trei ani la Gaziantep în toate competițiile. În 2022-2023, a influențat 15 reușite în 25 de apariții (cinci goluri și zece assisturi) la roș-negri.

În trei partide disputate cu Beșiktaș, nu a fost niciodată titular, însă timpul de joc a crescut. Trei întâlniri, în care a intrat în minutele 84, 70 și 63.

Citește și alte știri despre stranieri: 

„Singurul lucru corect ar fi să-i prezentăm scuzele lui Tătăruşanu” » Italienii reacționează, după ce românul a redevenit rezervă la AC Milan

Florin Bratu și-a găsit echipă! Unde va antrena fostul selecționer

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
retribution
retribution  •  23 Martie 2023, 17:45

ce gluma buna. 5 milioane de euro pentru un jucator de 33 de ani? ha ha ha. si o *** de doi bani este maxim asta. maxim o *** de jucator.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează