INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANALIZĂ

Bild: "Marica, în sfîrşit golgeter"

Articol de - Publicat joi, 29 aprilie 2010 00:00

Cotidianul Bild a contabilizat 20 de goluri marcate de atacanţii lui VfB Stuttgart de cînd pe bancă e Christian Gross. Sub comanda lui Babbel, predecesorul elveţianului, au fost doar şase.

De asemenea, observă Bild, fiecare al 7-lea şut spre poartă e acum gol. În tur, şvabilor le trebuiau cîte 16 încercări pentru o reuşită. Şi încă ceva. Din ultimele 9 goluri, şapte au fost opera lui Marica, Pogrebniak sau Cacau. Concluzia: "vîrfurile" lui VfB "nu mai sînt ucigaşii ocaziilor, ci golgeteri adevăraţi!".

Marica explică transformarea în bine: "Antrenorul vrea ca noi, atacanţii, să fim cît mai prezenţi în careu, aşa se ivesc şi mai multe posibilităţi de a finaliza. A mai contat şi faptul că echipa în ansamblu joacă acum mult mai curajos. Ne-am regăsit cu toţii încrederea de sine".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează