INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  EMIRATELE ARABE UNITE

Blat cu Oli şi Şumi în Emirate? » Olăroiu este acuzat la Dubai că i-ar fi cedat deliberat victoria lui Şumudică

Şumudică avea nevoie de o victorie în meciul cu Olăroiu pentru a scăpa de retrogradare.
Şumudică avea nevoie de o victorie în meciul cu Olăroiu pentru a scăpa de retrogradare.

Articol de - Publicat miercuri, 01 mai 2013 00:00 / Actualizat marti, 30 aprilie 2013 21:54

Un fost fotbalist kuweitian, Abdullah Wabran, a declarat: "Integritatea lui Olăroiu este acum sub semnul întrebării. Ceea ce a făcut este greşit".

Din 2011 în Emirate, Cosmin Olăroiu a fost mereu în centrul atenţiei, fiind considerat antrenorul ideal pentru zona arabă. După 4 trofee cucerite la Al Hilal (Arabia Saudită) şi Al Sadd (Qatar), tehnicianul în vîrstă de 43 de ani a înviat-o pe Al Ain. Cum a venit, a cîştigat titlul, o performanţă aşteptată din 2004 de Al Ain. Iar acum, la al doilea sezon, a dominat clar campionatul, de la un capăt la celălalt, asigurînd deja de două săptămîni al doilea titlu consecutiv. Are 10 puncte avans cu trei etape înainte de final.

Ultima etapă l-a aruncat însă în mijlocul tornadei. Al Ain a pierdut cu 1-0 pe terenul lui Al Shaab, echipa lui Marius Şumudică, după această victorie Al Shaab evitînd aproape sigur retrogradarea. Are 7 puncte în faţa primei formaţii care cade din prima ligă.

Rezultatul acestui meci, total neaşteptat la Dubai, i-a întors împotriva lui Olăroiu pe specialiştii arabi, care îl acuză de blat! Susţinînd că şi-a menajat majoritatea jucătorilor pentru a-i deschide drumul lui Şumudică.

Cel mai vehement contestatar este Abdullah Wabran, fost fotbalist kuweitian, în prezent analist TV. "Olăroiu chiar ne crede proşti? De ce să joci cu echipa secundă? N-ai nici un motiv să nu foloseşti 14 oameni! Cu tot respectul pentru Cosmin, e un antrenor de clasă, dar ceea ce a făcut el este greşit. Chiar ne crede proşti? Ne pricepem şi noi la fotbal", a declarat Wabran, potrivit ziare.com, lăsînd pentru final atacul cel mai agresiv: "Integritatea lui Olăroiu este pusă sub semnul întrebării. Spunea că are onoare, însă eu nu văd onoarea de care vorbeşte. Olăroiu şi Şumudică sînt români, numai Dumnezeu ştie ce este între ei".

"Olăroiu chiar ne crede proşti? De ce să joci cu echipa secundă? N-ai nici un motiv să nu foloseşti 14 oameni!" (Abdullah Wabran, analist TV arab)

"Spunea că are onoare, însă eu nu văd onoarea de care vorbeşte. Olăroiu şi Şumudică sînt români, numai Dumnezeu ştie ce este între ei" (Abdullah Wabran, analist TV arab)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
romeverest
romeverest  •  01 Mai 2013, 18:23

Degeaba si-a menajat titularii, intrucat oricum s-a facut de rusine in AFC Champios Legue !! Ieri echipa sa a pierdut acasa cu iranienii de la Esteghlal (mare echipa !!!), terminand grupa cu 6 puncte din 18 posibile fiind eliminati inca din grupe !! Doar voi, ziaristii, ne innebuniti cu Olaroiu, insa acel campionat castigat de el este de valoarea diviziei B de la noi !!!

thumbzilla..
thumbzilla..  •  01 Mai 2013, 10:43

faptul ca nu a jucat cu titularii nu insemna neaparat ca a trantit meciul. bayern in ultima etapa din bundesliga a jucat fara f multi titulari.ce-i drept au castigat....dar daca pierdeau nu cred ca-si punea nimeni intrebarea daca a fost blat sau nu.

c7eric
c7eric  •  01 Mai 2013, 09:54
Postat de kilimanjaro pe 01 Mai 2013, 08:27

La calitatea si nivelul fotbalului cămilar, un blat acolo, ce mai contează. Arabitzoii ăștia prea se iau în serios. Să se bucure că au găsit niște proști care să meargă acolo să-i distreze.

Camilar necamilar, cand dai 3-4 mil salariu (Klopp castiga mai putin la Borussia) cred ca te astepti sa fii respectat si nu sa ti se ofere circ.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează