INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Bogdan Stancu a marcat primul său gol în Turcia. Dar Galata a pierdut în Cupă: 2-3! » În zadar!

Articol de - Publicat vineri, 04 februarie 2011 00:00 / Actualizat joi, 03 februarie 2011 22:35

O minge plasată superb de fostul stelist de la marginea careului. Numai că, după eşecul de la Gaziantep, Hagi are probleme în “sferturi”

Cum campionatul e terminat pentru Galatasaray, locul 10, la 17 puncte de liderul Trabzon, Cupa Turciei părea colacul lui Hagi de salvare. Dar şi acest obiectiv se îndepărtează. A pierdut cu 3-2 la Gaziantep, în prima manşă a "sferturilor", şi, la cît de inconstant joacă, nimeni nu garantează că se va califica în semifinale.

Aseară, Bogdan Stancu a fost în sfîrşit titular şi a reuşit un gol splendid. În minutul 63, aflat la marginea careului, şi-a aşezat mingea şi a trimis-o perfect, la semiînălîime, lîngă bară. Era 2-1 pentru "leii" din Istanbul. Numai că apărarea a dezamăgit din nou. În 11 minute, a fost depăşită de două ori, iar Zapata n-a avut cel mai inspirat debut.

3-2 scor final pentru Gaziantep, prima înfrîngere în Cupa Turciei a lui Hagi, care mai are o şansă: pe 2 martie, acasă, pe noul "Turk Telekom", are ocazia revanşei. Dacă nu, va pierde tot. Şi, posibil, şi postul la Galatasaray.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
ciocaneanu
ciocaneanu  •  04 Februarie 2011, 20:49

Hagi subestimeaza simpatia si loialitatea romanilor fata de el si se tot baga in lucruri care-l depasesc. Daca a jucat la Barca nu inseamna ca ii si poate antrena. El nu e si nu va fi un antrenor bun pt. ca el vede fotbalul din perspectiva unui fotalist de geniu care n-a trebuit niciodata sa munceasca, natura fiind mai mult decit generoasa cu el. Fotbalul e altceva si el cere de la fotbalisti "bunicei" sa faca ce nu pot face.Unde mai pui ca ia si decizii radicale, renunta la Missimovic

simohayha
simohayha  •  04 Februarie 2011, 14:42

Victorie Ganziatep cu gol dupa un hent foarte clar...Tosun,stop si deviere cu mana, sarcina usoara apoi dupa ce si-a creat avantaj!Hagi furat din nou!

danieliorga2000
danieliorga2000  •  04 Februarie 2011, 12:51

Stai linistit , daca Hagi antreneaza Barcelona ajung pe locul Galatei si vor juca prost si dupa primele meciuri.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close