INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI DE WEEKEND

Boloni a fost umilit, iar Mutu a marcat. VEZI TOATE EVOLUŢIILE STRANIERILOR

Articol de GSP - Publicat luni, 18 ianuarie 2010 00:00

BELGIA (Jupiler League)

- Ladislau BOLONI (STANDARD LIEGE - Anderlecht 0-4 // Echipa lui Boloni s-a făcut din nou de rîs, de data aceasta chiar pe teren propriu, în faţa rivalei de la Anderlecht. La scorul de 1-0 pentru oaspeţi, jucătorul lui Liege, Witsel a primit direct cartonaşul roşu după o intrare criminală la Juhasz. După pauză, Anderlecht a mai marcat o dată prin Lukaku şi a beneficiat de 2 autogoluri din partea lui Traore şi Mangala)


FRANŢA (Ligue 1)

BELGIA (Jupiler League)

- Ladislau BOLONI (STANDARD LIEGE - Anderlecht 0-4 // Echipa lui Boloni s-a făcut din nou de rîs, de data aceasta chiar pe teren propriu, în faţa rivalei de la Anderlecht. La scorul de 1-0 pentru oaspeţi, jucătorul lui Liege, Witsel a primit direct cartonaşul roşu după o intrare criminală la Juhasz. După pauză, Anderlecht a mai marcat o dată prin Lukaku şi a beneficiat de 2 autogoluri din partea lui Traore şi Mangala)

FRANŢA (Ligue 1)

- Daniel NICULAE (AUXERRE – Boulogne 0-0 // Integralist, vîrful retras al celor de la Auxerre a avut prima ocazie de a marca în minutul 22, cînd portarul advers a respins lovitura de cap a lui Niculae. În repriza secundă, românul ar fi putut să înscrie în minutele 68 şi 82, dar a fost semnalizat în ofsaid)

FRANŢA (Ligue 2)

- Claudiu KEŞERU (Clermont - NANTES 2-0 // Keşeru nu a fost inclus pe foaia de joc a “canarilor” )

GERMANIA (Bundesliga)

- Ciprian MARICA (STUTTGART – Wolfsburg 3-1 // Marica a început ca titular partida de pe teren propriu, dar nu a reuşit să finalizeze cu gol acţiunile luate pe cont propriu la poarta adversarilor. În schimb, Ciprian a contribuit la primul gol al gazdelor)

- Maximilian NICU (Hannover - HERTHA 0-3 // Românul nu a fost inclus pe foaia de joc a oaspeţilor, în urma unor dureri la spate invocate de mijlocaş)

Clasament Bundesliga (etapa 18): 1.Bayer (38 pct)…9.Wolfsburg (24)…12.Stuttgart (19)…18.Hertha (9)

GERMANIA (2 Bundesliga)

- Florin LOVIN (Koblenz - TSV MUNCHEN 2-2 // nu a jucat din cauza accidentării - ruptură de ligamente - va reveni în luna martie)

 - Mihai TARARACHE (DUISBURG - Frankfurt 5-0  // Tararache a revenit în teren după o accidentare care l-a ţinut pe tuşă aproape jumătate de an. În minutul 76, acesta l-a înlocuit la gazde, pe Grlic)

- Ovidiu BURCĂ
- Emil JULA
- Sergiu RADU

(Augsburg - ENERGIE COTTBUS 3-1 // Burcă şi Jula au fost integralişti în partida pierdută de Cottbus din deplasarea de la Augsburg. Al treilea român din lot, Sergiu Radu, a fost doar rezervă)

GRECIA (Super League)

- Mugurel BUGA
- Florin STÂNGĂ

(XANTHI – Ergotelis 1-0 /// Mugurel Buga a debutat pentru formaţia greacă, în minutul 60, cînd l-a înlocuit pe Quintana, în timp ce Florin Stângă a fost lăsat pe bancă, pe toată durata partidei)

- Victoraş IACOB
- Bogdan MARA

(IRAKLIS – Aek 1-1 /// Iacob a fost indisponibil pentru această paritidă, în timp ce Bogdan Mara nu a fost inclus pe foaia de joc)

- Ilie IORDACHE (Iraklis - AEK 1-1 // Nu a fost inclus pe foaia de joc)
 
- Marius MITU (Panathinaikos - PANTHRAKIKOS 2-0 // Mitu nu a fost inclus pe foaia de joc)

ITALIA (Serie A)

- Cristian CHIVU (Bari - INTER 2-2 // Chivu nu a fost inclus pe foaia de joc a lui Inter, indisponibil după accidentarea gravă suferită în meciul cu Chievo)

- Adrian MUTU ( FIORENTINA - Bologna 1-2 // Adrian Mutu a marcat din nou pentru Fiorentina, de data aceasta fără să mai conteze în economia jocului şi a avut alte cîteva ocazii la poarta adversă, finalizate fără succes)

- Bogdan LOBONŢ
- Adrian PIŢ

ROMA – Genoa 3-0 // Doar Lobonţ a fost trecut pe foaia de joc a „romanilor”, fără ca acesta să fie folosit, în timp ce Piţ nu a fost inclus în lot)

- Dorin GOIAN
- Cristian MELINTE

Napoli - PALERMO 0-0 // Goian a fost folosit titular după 2 luni şi jumătate şi a jucat pe toată durata partidei. În minutul 90, Dorin a suferit o accidentare, în timp ce Melinte a rămas pe bancă.

- Ştefan RADU
(Atalanta - LAZIO 3-0 // Integralist în meciul cu Atalanta, Ştefan Radu a primit un cartonaş galben în ultimul minut de joc)

- Paul CODREA (Milan - SIENA 4-0 // Codrea a fost integralist în partida pierdută de la Milano. Românul a avut 2 ocazii importante de gol, în minutul 61 şi 80, dar nici una dintre ele nu a fost finalizată cu gol)

Clasament Serie A (etapa 20): 1.Inter (46 pct) … 3.Roma (35) … 7.Fiorentina (30), 7.Palermo (30) … 16.Lazio (20) … 20.Siena (12)

OLANDA (Eredivisie)

- Mihai NEŞU (UTRECHT - Twente 0-0 // Neşu a fost integralist în remiza albă de pe teren propriu cu Twente, scor 0-0)

- George OGĂRARU (Breda - AJAX 1-1 // Ogăraru nu a fost inclus pe foaia de joc)

PORTUGALIA (Liga Sagres)

- Cristian SĂPUNARU (PORTO – P.Ferreira 1-1 // Săpunaru nu a fost inclus pe foaia de joc a lui Porto după ce Liga portugheză l-a suspendat preventiv pentru incidentele din meciul cu Benfica)

SPANIA (Primera Division)

- Cosmin CONTRA (Malaga - GETAFE 1-0 // Românul a rămas pe banca de rezerve pe toată durata partidei cu Malaga)

SPANIA (Segunda Division)

- Ionel DĂNCIULESCU (Vallecano - HERCULES 4-4 // Dănciulescu nu a mai avut evoluţia bună din etapele trecute şi a fost înlocuit în minutul 66, după ce a primit un cartonaş galben, nemeritat)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
 •  18 Ianuarie 2010, 17:42

deci la nationala ne bazam pe cei din tara! mai bine!! chiar ca este un articol de apreciat!

 •  18 Ianuarie 2010, 13:44

cel mai bun articol...abia astept lunea ca sa-l citesc.

 •  18 Ianuarie 2010, 12:44

cei mai multi "stranieri" ..asa-zise vedete...nu sunt inclusi nici macar pe foaia de joc la echipele fenomen la care joaca, daramite sa mai spere macar sa lustruiasca banca de rezerve...halal fotbalisti mercenari :), dar joaca "Afara" ?!? joaca:) parfum frate =))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează