INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Boloni, motivul unei dispute interne la Gent! Cine i-a luat apărarea, după atacul lui Iaremciuk

Criticat pentru tactica defensivă și metodele demodate de pregătire, Ladislau Bölöni (67 de ani)  și-a găsit și un avocat la Gent.
Criticat pentru tactica defensivă și metodele demodate de pregătire, Ladislau Bölöni (67 de ani) și-a găsit și un avocat la Gent.

Articol de - Publicat vineri, 11 septembrie 2020 12:58 / Actualizat vineri, 11 septembrie 2020 13:32

Criticat pentru tactica defensivă și metodele demodate de pregătire, Ladislau Bölöni (67 de ani)  și-a găsit și un avocat la Gent.

Înaintea partidei cu Eupen de diseară, fundașul Alessio Castro-Montes l-a apărat pe tehnicianul român, după ce atacantul ucrainean Iaremciuk i-a reproșat lui Boloni stilul de joc prea defensiv. Jurnalistul flamand Tom Boudeweel crede că mai mulți jucători sunt nemulțumiți de noul antrenor.

Boloni, apărat în Belgia

 „Am fost șocați de declarația lui Iaremciuk. Nu vorbește prea des în vestiar și acum a întors totul cu susul în jos. 

A bulverat puțin atmosfera, dar eu cred că aprecierile lui sunt cam dure și oarecum greșite. Înțeleg esența mesajului, sunt de acord că am jucat mai defensiv și unui atacant nu îi prea convine, numai că prioritatea era victoria. Pe viitor, după ce vom avea mai multe puncte, sperăm să schimbăm stilul", a spus belgianul de 23 de ani în Het Laatste Nieuws. 

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Ciprian Tătărușanu semnează astăzi cu AC Milan! Ce salariu va avea în Serie A

FOTO+VIDEO El e viitorul star al fotbalului mondial! Real Madrid și PSG pun 70 de milioane de euro pe masă pentru puștiul de 17 ani: „Bucurie, mândrie, asta simt!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează