INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

”Briliantul” împarte suporterii la Cesena » ”Mutu e punctul nevralgic”

Mutu vrea să evadeze din coada Seriei A contra Fiorentinei, pentru care a dat 69 de goluri în 143 de meciuri
Mutu vrea să evadeze din coada Seriei A contra Fiorentinei, pentru care a dat 69 de goluri în 143 de meciuri

Articol de - Publicat sambata, 03 martie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 03 martie 2012 10:13

Fanii dezamăgiţi susţin că atacantul român ”frecventează localurile, fiind mereu seara în circuit”. Aseară, antrenorul Beretta nici nu l-a oprit în lot pentru meciul cu Fiorentina

Revenit fără gol de la "naţională", Mutu îşi dă mîine întîlnire cu amintirile, la Florenţa. Trecutul violet doare însă mai puţin decît prezentul trist la Cesena. Atacantul român are "lanterna" de gît în Serie A şi puţine şanse să scape de retrogradare, iar suporterii şi presa îi fac reproşuri.

Tifosii par resemnaţi, renunţînd să-i mai conteste pe jucători la antrenamente în cursul acestei săptămîni, şi nu pentru că Adrian era plecat pentru amicalul cu Uruguay. "Mutu? Frecventează localurile din Riccione şi seara e mereu în circuit", spun fanii cei mai dezamăgiţi în "Gazzetta dello Sport". Alţii i-au găsit alibi. "Ştiam toţi cum era, nu ne putea uimi. Totuşi, a dat 7 goluri, şi decisive", explică Roberto Checchia, preşedintele Coordinamento Clubs Cesena, cu 3.000 de cotizanţi.

Şi "Gazzetta" îl condamnă: "Mutu e punctul nevralgic al acestui an de criză, în care ambiţioasa Cesena estivală a ajuns ultima clasată în acest final de iarnă cu aer de primăvară. Balonul s-a desumflat, iar provincia în care se trăieşte cel mai bine din Italia suportă un calvar în Serie A".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
fetitepebani.ro
fetitepebani.ro  •  03 Martie 2012, 14:16

mutu ramane esenta omului prost. Are impresia ca daca joaca 3 meciuri bune pe urma poate sa faca ce vrea ca i se iarta toate greselile. Nu nene, trebuie sa joci bine meci de meci ca fanii sa uite ca tu seara esti nr 1 la golit pahare

Vezi toate comentariile (1)
Comentează