INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DIVORŢ DUPĂ O LUNĂ?

"Bursucul" ar putea părăsi Kuban după doar o lună! Petrescu cerut la Livorno!

Dan Petrescu, Petrescu, Unirea Urziceni
Dan Petrescu, Petrescu, Unirea Urziceni

Articol de - Publicat marti, 26 ianuarie 2010 00:00

Nemulţumit de cum l-au tratat ruşii, antrenorul român şi-ar putea rezilia contractul cu Kuban şi să accepte oferta echipei de pe locul 16 în Serie A

Luna de miere în Rusia s-a terminat deja pentru Dan Petrescu. Transferurile promise au rămas doar pe hîrtie şi bugetul a fost redus de patronii lui Kuban faţă de sezonul trecut, iar aceste lucruri l-au deranjat pe antrenorul român. De această situaţie încearcă să profite o echipă din Serie A, aflată în lupta pentru evitarea retrogradării. După Siena, care l-a vrut în toamnă, acum a intrat pe fir Livorno, rămasă fără antrenor după demisia lui Serse Cosmi.

"Sînt în tratative cu Dan Petrescu şi aştept un răspuns rapid. Am discutat la telefon şi mi s-a plîns că nu e mulţumit la ruşi, pentru că i-au promis marea şi muntele şi acolo nu a găsit ceea ce aştepta. Aştept să-mi spună dacă rupe acordul cu Kuban", a dezvăluit ieri preşedintele Aldo Spinelli. Care îl ştie bine pe român din sezonul 1993-'94,  de la Genoa, club patronat atunci chiar de Spinelli.

Dan Petrescu a semnat în decembrie un contract pe 3 ani cu Krasnodar şi va avea un salariu de 1,5 milioane de euro pe sezon. Livorno nu ar putea să-i asigure nici măcar jumătate din sumă.

Aseară, Dan Petrescu a declarat pentru gsp.ro că nu va accepta oferta de la Livorno

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (4)
 •  28 Ianuarie 2010, 14:27

cu alte cuvinte si-au dat si rusii seama cu cine au de-a face si-l dau afara pe bufon...

 •  26 Ianuarie 2010, 12:24

prost

 •  26 Ianuarie 2010, 10:01

pt ce i-ar da rusii 1,5 milioane,mascariciului?sa-i bage-n liga2?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează