INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SCHALKE 04

Cale libera pentru Marica? Raul între Malaga şi Blackburn

Dacă Raul se va întoarce în Spania, se eliberează un loc în zona ofensivă a lui Schalke, iar Marica e favorit
Dacă Raul se va întoarce în Spania, se eliberează un loc în zona ofensivă a lui Schalke, iar Marica e favorit

Articol de - Publicat vineri, 12 august 2011 00:00 / Actualizat vineri, 12 august 2011 19:41

Drumul lui Ciprian Marica spre primul unsprezece al lui Schalke ar putea fi mult uşurat de un transfer ce se pune la cale în aceste zile.


Pe adresa "minerilor" din Gelsenkirchen au sosit două oferte substanţiale, una de la Malaga, alta de la Blackburn, pentru galacticul Raul. Iar în condiţiile în care spaniolul are un salariu astronomic pentru un club care anul acesta nu joacă în Ligă, antrenorul Ralf Rangnick e gata să-i dea drumul fostei vedete a Realului.

Rangnick a şi avut un schimb dur cu Raul, 34 de ani, pe care-l consideră un jucător destul de lent pentru ritmul în care-şi doreşte el să evolueze echipa. Nu întîmplător l-a retras la mijlocul terenului, ceea ce fotbalistului nu i-a convenit deloc.

Mai mult, fostul internaţional spaniol a fost văzut apoi în cantonamentul Malagăi, club la care are bune contacte: Hierro, cel de la care a preluat banderola de căpitan la Real, e director general, iar Salgado, al jucător din vechea gardă a galacticilor, e încă activ.

Dacă Raul se va întoarce în Spania, se eliberează un loc în zona ofensivă a lui Schalke, iar antrenorul Rangnick a declarat deja că " Marica intră în vederile mele pentru că e un atacant rapid".

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (5)
paul.o.53
paul.o.53  •  13 August 2011, 04:49

Dupa cum il stim, la inceput va trage tare , dupa care va trage pe dreapta. Asa a facut si la Stuttgart de cate ori venea un nou antrenor.

bogdanelibm
bogdanelibm  •  12 August 2011, 22:52

SA SE BUCURE DACA PRINDE LOTUL MARICA.SI MAI CUMPATAT IN DECLARATII SI SA PUNA OSUL DACA SE VREA FOTBALIST.POATE SA PLECE TOTI ATACANTII DACA NU PUI OSUL SI NU ESTI SERIOS NU JOCI ASTEA SUNT REGULI CE SE APLICA MAI DES AFARA DECAT LA NOI

oldlion
oldlion  •  12 August 2011, 21:52
Postat de costibb pe 12 August 2011, 20:27

ma mir ca nu s-au lecuit de romani dupa "experimentul" deac.totusi marica e putin mai valoros ca deac,nu cu mult,dar are avantajul de a fi jucat ani buni prin strainatate.dupa primele 3-4 meciuri in care marica va juca titular,isi va castiga postul de rezerva garantat

Voua va scapa un mic amanunt: daca pleaca Raul, Schalke va lua un nou atacant, asa ca la statutul de rezerva a lui Marica nu se va schimba nimic....

Vezi toate comentariile (5)
Comentează