INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Caracterizare pentru Dorin Rotariu după primele luni în Belgia: "La asta mai are de lucrat"

Articol de - Publicat luni, 10 aprilie 2017 12:52

Iosif Rotariu are mare încredere în progresul nepotului său, Dorin Rotariu: "Va face diferența". A vorbit și despre acomodarea lui Dorin la Bruges.

Fostul internațional spune că Dorin Rotariu se va impune curând atât la echipa de club, cât și naționala României. Acesta l-a vizitat la începutul primăverii în Belgia pe nepotul său, alături de tatăl acestuia, Ilie Rotariu.

Dorin Rotariu nu s-a impus ca titular în prima ligă belgiană. Sâmbătă, atacantul în vârstă de 21 de ani a intrat pe parcursul partidei jucate de FC Bruges cu Charleroi, din play-off, meci încheiat la egalitate, scor 1-1.

"Am discutat cu el, am și fost trei săptămâni la Bruges. Într-adevăr e un alt nivel de pregătire, organizare, i-a fost destul de greu în primele săptămâni, acum s-a acomodat destul de bine. Mai are de lucrat la ritmul de joc. E mult mai intens decât în campionatul României.

L-am văzut și aseară jucând 45 de minute, pe un post pe care nu l-a mai jucat, mijlocaș stânga. Încet, încet se obișnuiește, are toate condițiile de a face performanță și cu siguranță într-un an, doi, veți vedea un Dorin Rotariu care va fi jucător de bază al echipei naționale”, a declarat Iosif Rotariu.

”Roti”, în prezent scouter la ACS Poli, crede că nepotul său are calități care nu se regăsesc la alți jucători selecționați de Christoph Daum.

”Eu cred că din toți jucătorii pe care i-am văzut în campionatul intern și în străinătate, jucători care vin la echipa națională, e cam singurul care își asumă anumite responsabilități în confruntarea unu la unu cu adversarul. Are dribling, are execuții. E un jucător care cu siguranță va face diferența, dar mai are nevoie de timp”, a concluzionat unchiul lui Dorin Rotariu.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
chris_bu67
chris_bu67  •  10 Aprilie 2017, 14:26

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

985529818138874
Valentin Costin  •  10 Aprilie 2017, 13:23

si cam pe la 32 de ani o sa devină si el jucător?????

Vezi toate comentariile (2)
Comentează