INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Care a fost omul cheie în transferul lui Latovlevici în Turcia: "El a avut un cuvînt greu"

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 iulie 2015 11:50

Iasmin Latovlevici, 29 de ani, proaspăt transferat la Genclerbirligi, a povestit care a fost persoana care l-a convins să semneze cu formația turcă.

"A fost greu în prima zi cînd am ajuns aici, dar m-am acomodat. Bogdan Stancu vine abia azi. Pînă acum a fost doar Antal. Prima dată cînd am venit aici la negocieri am stat mai mult de vorbă cu Bogdan Stancu, el a avut un cuvînt greu în luarea deciziei mele", a spus Latovlevici la televiziunea sportro.

Fundașul a vorbit și despre Steaua și recunoaște că și-ar dori un final de carieră la formația roș-albastră.

"L-am sunat pe Mirel, dar nu mi-a răspuns. Îmi doresc să cîștige campionatul tot Steaua, pentru că are mulți jucători buni. Cred că a venit momentul să plece și ei (n.r. jucătorii). Aș vrea să mă retrag de la Steaua pentru că mi-aș dori să mă stabilesc în București", a mai adăugat Lato.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
1437247806569555
Barlad Istoria Fotbalului Barladean  •  03 Iulie 2015, 16:13

Alta pacaleala pentru truci ,dar asta e,cu tot respectul pentru Lato dar el e terminat de mult ca si Bourceanu ,,,,chiar nu inteleg cum de au transferat turcii un jucator care nu a jucat Mai deloc in ultimul seton dar asta e ,,,,,

steaua1986forever
steaua1986forever  •  03 Iulie 2015, 15:38

Daca Lotovlevici va mima fotbalul si in Turcia asa cum l-a mimat 2 ani pe la Steaua....e clar ce soarta va avea.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  03 Iulie 2015, 14:05

...o noua rezerva ...care face fotbalul roman de rusine ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează