INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Chipciu și Stanciu au o dorință comună: "Vrem să întâlnim această echipă în Liga Campionilor" » Impresiile după primul sezon în Belgia

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 22 mai 2017 18:49

La chiar primul sezon de la transferul lor în Belgia, Nicolae Stanciu și Alexandru Chipciu au cucerit titlul alături de Anderlecht. 

Cei doi și-au radiografiat evoluțiile avute de-a lungul sezonului și recunosc la unison că și-ar dori s-o întâlnească pe Real Madrid în ediția viitoare din Liga Campionilor. 

"Cred că toată lumea e foarte mulțumită, ne bucurăm că am adus trofeul după 3 ani la Bruxelles. Mi-aș dori să jucăm și noi în Ligă cu cele mai puternice echipe, Real Madrid, Barcelona.

La Steaua am prins un an de Champions League și am jucat cu Chelsea, cu care mai jucasem în Europa League, cu Basel și Schalke, echipe care nu erau foarte bine cotate. Acum mi-aș dori echipe cât mai puternice" a mărturisit Chipciu, conform TV Digi Sport.

La fel ca Alex Chipciu, și Nicolae Stanciu și-ar dori s-o întâlnească în Liga Campionilor pe Real Madrid, formația care e lider în clasamentul succeselor din Champions League - 11 trofee. 

"Eu și Alex ne bucurăm că facem cinste țării, că am reușit să câștigăm titlul aici în Belgia. Am jucat foarte mult sezonul acesta. Cred eu că am avut cifre destul de bune și cum am mai zis, tot timpul am încercat să fac ce mi-a zis antrenorul.

Mi-aș dori să jucăm în grupe cu Real Madrid, dacă s-ar putea, pentru că simpatizez acea echipă și chiar mi-aș dori să jucăm împotriva lor", a spus și Nicolae Stanciu. 

ALEXANDRU CHIPCIU
Transfer la Anderlecht: 19.07.2016
Preț: 3 milioane euro
Prezențe/goluri/assisturi în Jupiler Pro League: 32/5/8
Prezențe/goluri/assisturi în Europa League: 10/1/3

NICOLAE STANCIU
Transfer la Anderlecht: 29.08.2016
Preț: 9,8 milioane euro
Prezențe/goluri/assisturi în Jupiler Pro League: 23/4/3
Prezențe/goluri/assisturi în Europa League: 12/4/3

Citește și: Doi români campioni la Anderlecht, dar unul singur a convins: "S-a dovedit a fi un jucător fantastic"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close