INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Chiricheș pe loc! Napoli s-a opus plecării stoperului: avea ofertă de la Sampdoria

Chiricheș (în centru) a prins în primele 2 etape ale sezonului numai finalul meciului cu Milan, din minutul 89 // FOTO Guliver/GettyImages
Chiricheș (în centru) a prins în primele 2 etape ale sezonului numai finalul meciului cu Milan, din minutul 89 // FOTO Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 01 septembrie 2016 00:00

Napoli s-a opus plecării stoperului român, cerut insistent ieri de Sampdoria. ”Patronul mi-a spus că nu-l vinde”, a explicat Ferrero, președintele genovez.

Chiricheș este condamnat la alt sezon de privit de pe bancă meciurile lui Napoli. Vicecampioana Italiei îl folosește puțin, mai mult la nevoie, dar nici nu-i să drumul să plece.

Sampdoria a insistat, inclusiv ieri, în ultima zi de mercato, numai că Aurelio De Laurentiis s-a opus transferului lui Vlad.

"L-am cerut pe Chiricheș. Fostul fundaș al lui Tottenham este un jucător mare, însă președintele azzurrilor nu îl vinde pe român. Mai sunt puține ore până la închiderea perioadei de transferuri și tratativele sunt dificil de finalizat", se resemnase aseară Massimo Ferrero, patronul genovezilor.

Vlad are șanse tot mai mici să fie folosit la meciurile din Serie A după ce Napoli l-a cumpărat ieri pe Nikola Maksimovici de la Torino, fundașul central sârb de 24 de ani costând 26 de milioane €.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  01 Septembrie 2016, 13:16

Intrebarea care se pune este : Cât mai riscă echipa Romaniei cu un jucător care vede meciurile de la club din tribună sau de pe bancă ??!!! Eu cred că după meciul asta vor fi chemati doar jucărorii care joacă și sunt în formă maximă ! Acum fiind primul meci a chemat ce era deja, ca să nu dea apa la moară speculatiilor, dar pe urmă va fi ....neamț !!!

ray51
ray51  •  01 Septembrie 2016, 11:48

Âsta-i chiar ghinion. Uite asa devii leguma uscata pe terenul unui bogatas nemilos...

chromophobia
chromophobia  •  01 Septembrie 2016, 11:21

Doamne ce bani se dau pe sarbi...Si cand joaca nationala Serbiei si sunt atatia convocati,e praf

Vezi toate comentariile (4)
Comentează