INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Chivu e vioara a doua în derby della Madonnina » Italienii îl preferă pe Thiago Silva

Articol de - Publicat vineri, 25 martie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 25 martie 2011 16:57

Cu 8 zile înaintea partidei-scudetto Milan - Inter, Corriere dello Sport face o comparaţie post cu post. Doar 33,5% dintre fani au votat cu stoperul român


Accidentarea lui Chivu a făcut valuri şi în Italia, căpitanul "naţionalei" fiind incert şi pentru derbyul Milan - Inter, ce poate decide titlul în Serie A. Pînă pe 2 aprilie însă se poate reface, iar fanii au timp să-şi voteze preferaţii pe site-ul "Corriere dello Sport", comparaţia făcîndu-se post cu post.

Pagina online a cotidianului peninsular propune astăzi duelul direct dintre Thiago Silva şi fundaşul român. Chivu a strîns numai o treime dintre cele peste 800 de voturi, fanii alegîndu-l pe brazilian.

"Chivu este un mare fundaş central şi are dreptate cînd susţine că se simte mai bine ca stoper decît în stînga. S-a adaptat ca apărător lateral, dar în condiţiile în care absenţei lui Samuel şi a suspendării lui Lucio, românul (dacă va scăpa de problemele medicale) va rămîne pe postul unde a jucat cu Lecce, partidă în care a fost cel mai bun de pe teren. El şi Thiago Silva au acelaşi simţ al poziţionării, aceeaşi abilitate în a ocupa spaţiile şi a porni acţiunile, aceeaşi forţă fizică. Diferă însă stilul. Chiar şi controlul nervos. Cu Thiago Silva stai liniştit, cu românul ceva mai puţin".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează