INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Chivu joacă din nou » Fostul căpitan al României participă la ”demonstrativele” lui Inter Forever

Chivu a semnat în 2007 cu Inter, care a plătit Romei 15 milioane de euro în schimbul său
Chivu a semnat în 2007 cu Inter, care a plătit Romei 15 milioane de euro în schimbul său

Articol de - Publicat marti, 14 iulie 2015 00:00

Ultima apariție a fostului căpitan al ”tricolorilor”: sîmbătă, la Munchen, contra legendelor lui Bayern, într-un meci cîștigat de milanezi cu 1-0.

În martie 2014, cînd s-a retras din activitate forțat de o leziune la piciorul stîng, Cristi Chivu mărturisea că-și dorește în primul rînd să meargă normal: "Momentul cînd voi putea lovi din nou o minge e încă departe". Iată însă că la nici un an și jumătate distanță, fostul căpitan al "tricolorilor" îmbracă din nou tricoul Interului!

După ce, pe 4 mai, a evoluat chiar pe San Siro, într-un amical  cu "prietenii lui Javier Zanetti", Chivu a revenit pe teren sîmbătă, de astă-dată la Munchen. În meciul demonstrativ dintre legendele lui Bayern și Inter, apărătorul de 34 de ani a fost chiar integralist  la nerazzurri, care i-au mai aliniat, printre alții, pe Toldo, Bergomi, Zanetti, Dino Baggio, Berti și Karagounis.

Ca și în finala Ligii 2010, cîștigată cu 2-0, Chivu și Inter s-au impus din nou. Scor 1-0, printr-un gol marcat de Suazo în minutul 52.

"Va fi întotdeauna o onoare să îmbrac tricoul Interului"
Cristi Chivu

11 trofeea cîștigat Chivu în carieră: 3 scudetto, 3 Cupe ale Italiei, Supercupa, Liga și CM cluburi, toate cu Inter, titlul și Cupa Olandei cu Ajax

76 de selecțiiși trei goluri marcate are Cristi Chivu în naționala României. Debutul: 18 august 1999

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează