INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BANI MULŢI, FOTBAL PUŢIN

Chivu, locul 15 la salarii, dar 220 la note!

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 octombrie 2010 00:00

Printre cei mai buni oameni ai lui Răzvan Lucescu la Paris, căpitanul echipei naţionale e criticat din nou de presa italiană pentru startul slab de sezon la Inter. Gazzetta dello Sport l-a inclus în formaţia tip a celor care nu-şi merită banii!

 

Cotidianul roz a ales drept criteriu diferenţa dintre locul ocupat în clasamentul salariilor din Serie A şi poziţia conform mediei notelor acordate în actualul campionat. Fundaşul român are un coeficient de -205 şi nu este depăşit decît de colegul său de la Inter, Diego Milito (-213)! Chivu se află pe 15 în topul banilor cîştigaţi, cu 3,5 milioane de euro anual, dar pe 220 din 240 de fotbalişti luaţi în calcul de Gazzetta! Podiumul marilor decepţii e completat de muntegranul Mirko Vucinici, cu minus 201. Chivu are în jurnalul milanez o medie a notelor în primele 6 etape de 5,5.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
mateiserban
mateiserban  •  10 Octombrie 2010, 13:40

nu e un jucator foarte bun. e mediocru. in compania celor mari, la inter, se vede asta cel mai clar

vladutzzz89
vladutzzz89  •  10 Octombrie 2010, 12:10

e un jucator foarte bun. postul sau favorit e cel de fundas central, dar joaca unde il pune antrenorul. e adevarat ca nu joaca foarte bine pe stanga, dar nici catastrofa nu e, asa cum zic italienii. pizzarii vor un italian in echipa lui inter, iar santon e printre putinii italieni d'acolo. si joaca, ati ghicit, fundas stanga.

zappyx
zappyx  •  10 Octombrie 2010, 12:06

normal ca la nationala pare bun...printre orbi chiorul e imparat

Vezi toate comentariile (4)
Comentează