INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

Chivu şi-a amuzat colegii de la Inter cu noua sa vestă

Pazzini echipat cu vesta lui Chivu
Pazzini echipat cu vesta lui Chivu

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 27 ianuarie 2012 15:22

Cristi Chivu a contribuit la readucerea bunei dispoziţii la Inter, tocmai afectată de eliminarea din ”sferturile” Cupei, 0-2 cu Napoli. Cum a reuşit asta fundaşul român? Datorită noii sale veste, gen bundă, cu care a apărut la antrenamente.
Colegii săi nu doar s-au amuzat, ci au şi probat-o. Printre ei s-a numărat Giampaolo Pazzini, care s-a lăsat fotografiat de Wesley Sneijder. Olandezul a postat poza pe pagina sa de Twitter, cu un comentariu care ascundea rîsete ironice: ”Frumoasă jachetă, amicul meu! Dar e a lui Chivu. Dacă el poartă aşa ceva...”.

Chivu a fost protagonist şi în emisiunea ”Prima Serata” de le Inter Channel. Dintre subiecte nu a lipsit viitorul său, contractul cu Inter expirîndu-i în vară: ”Nu e grabă. Aştept o întîlnire cu şefii clubului, spre să ne înţelegem pentru prelungire. Nu-i adevărat că Milan se interesează de mine, e doar o invenţie a presei. Nici nu mă interesează”.
Cristi a negat că ar fi fost depăşit de japonezul Nagatomo, ”în echipă nu există nici o ierarhie, toţi sîntem trataţi în acelaşi mod”, a explicat că ”încă am motivaţie, deşi am trecut de 31 de ani” şi a dezvăluit că încă nu ştie ce va face după retragere, însă ”în nici un caz nu voi fi antrenor, pentru că vreau să petrec cît mai mult timp acasă cu familia mea”.

”Talentul pe care-l ai este nativ, poziţia tactică e intuiţie pură, restul se învaţă jucînd şi căpătînd experienţă”
Cristi Chivu, fundaş Inter

 

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (1)
1800kappa
1800kappa  •  27 Ianuarie 2012, 19:44

forzza inter!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează