INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ARABIA SAUDITĂ

Cînd se supără şeicul » După 1-4 cu Bayern, preşedintele lui Al Hilal i-a ordonat lui Reghe: ”Toată lumea-n autocar!”

Şeicul saudit Abdulrahman bin Musa'ad (stînga), 47 de ani, care îl priveşte supărat pe Reghe, s-a născut la Paris şi a studiat la celebra universitate franceză Sorbona
Şeicul saudit Abdulrahman bin Musa'ad (stînga), 47 de ani, care îl priveşte supărat pe Reghe, s-a născut la Paris şi a studiat la celebra universitate franceză Sorbona

Articol de - Publicat marti, 20 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 20 ianuarie 2015 14:18

UPDATE / Laurenţiu Reghecampf a reacţionat la articolul publicat de ziarul german Tageszeitung şi preluat în ediţia tipărită de astăzi a Gazetei Sporturilor.

"Cei de la Volkswagen au organizat o cină după terminarea meciului amical, dar cei de la Bayern nu ştiau de acest eveniment. S-a organizat un eveniment fără ca ei să fie anunţaţi de către organizatori. Eu am vorbit cu managerul celor de la Bayern, care mi-a transmis că după ce termină să mănînce vor pleca. I-am transmis Prinţului echipei mele mesajul şi am decis să plecăm de acolo. Prinţul s-a supărat după ce-a discutat cu cei de la VW, nu cu mine! Nimeni din delegaţia delor de la Bayern nu ştia că va exista o cină comună la final", a declarat Reghe.

----

Saudiţii ar fi trebuit să cineze cu jucătorii lui Guardiola, dar li s-a refuzat intrarea în restaurant, ceea ce i-a provocat lui Abdulrahman o criză de nervi.

Un şeic furios, Laurenţiu Reghecampf în poziţie de drepţi, în faţa lui, şi jucătorii lui Al Hilal holbîndu-se la ei cu gura căscată! Poza publicată ieri de cotidianul munchenez Tageszeitung a fost făcută sîmbătă seară, la Riad, după amicalul pierdut la scor de echipa pregătită de Reghe în faţa lui Bayern (1-4).

Saudiţii urmau să ia masa alături de vedetele bavareze, numai că, potrivit Tageszeitung, "li s-a refuzat intrarea în restaurant". Din ce motive, nu se ştie. Iar preşedintele lui Al Hilal, şeicul Abdulrahman, a făcut o criză de nervi şi i-a ordonat antrenorului român: "Toată lumea-n autocar, plecăm!".

4 este locul ocupat de Reghe cu Al Hilal (7v, 3e, 2î; o restanţă), fiind la 10 puncte în spatele liderului Al Nasr

2,5 milioane de euro este salariul anual al lui Reghecampf la clubul din Riad; are contract pe două sezoane

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
polistul68
polistul68  •  21 Ianuarie 2015, 08:55
Postat de dakesis pe 20 Ianuarie 2015, 12:53

sterg cu astia emirii pe jos... nu poti sa ai coloana vertebrala acolo, faci ce spune seful... S-au vandut toti pe niste petrodolari si nu au cum sa aiba performante. Chiar daca ar fi buni, cand tu nu misti in fata lor, ce pretentii poti sa ai sa spui ca esti profesionist? Jalnici toti astia care pleaca acolo sa faca figuratie...

Fiecare om are pretul sau....sub o forma sau alta, toti facem ce spune "sefu"....toti avem o entitate superioara, niciunul dintre noi nu are libertate de "miscare" 100%...si cind esti patron, trebuie sa faci multe chestiic are nu-ti plac, trebuie sa faci multe compromisuri pe care le inghiti mai greu...e o realitate a vietii.

maianimalule
maianimalule  •  20 Ianuarie 2015, 15:40

cum se uita toti ciuhapii la printu' furios :)))))))))))))))))))))

faxx
faxx  •  20 Ianuarie 2015, 14:33

il vrei la FC GigiStar pe sheik?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează