INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Ciprian Marica s-a decis! Unde NU va juca în sezonul viitor: "E clar"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 iulie 2016 12:57

Ciprian Marica a revenit în Liga 1 în iarnă cu gândul de a prinde echipa națională și campionatul european. A fost mai mult accidentat și a dezamăgit crunt.

În această vară și-a reziliat contractul cu Steaua și anunță că nu va mai reveni niciodată în România ca jucător, indiferent de ceea ce va fi în viitor.

"Deocamdată nu am luat nici o hotărâre în privinţa viitorului meu. Sunt toate opţiunile deschise, însă e clar că, pentru mine, România este un capitol închis”, a spus Marica la DolceSport.

Ciprian Marica a strâns 9 meciuri la Steaua, fără să reușească să înscrie vreun gol. A oferit două pase decisive însă.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (11)
ion2010
ion2010  •  02 Iulie 2016, 20:49

Cica el vrea sa ajute pe Stuttgart :)))))))) Pai el nu ar mai prinde echipa nici la Chiajna si vrea sa ajute pe Stuttgart? :))) Tupeu maxim pe narcisistul asta care se autoinvita la toate televiziunile pe durata EURO. Prevad ca o sa plece la arabi (doar acolo mai are loc acum) si dupa un an doi se intoarce cu coada intre picioare la un club in Romania

kingme
kingme  •  02 Iulie 2016, 18:06

Nu vrea antrenori straini la nationala dar nici nu vrea sa mai auda de Romania...:)))) ar trebui sa porneasca si in strainatate pe la arabi sau prin China(destinatiile favorite pentru romanii din fobal) campanii cu nu vrem jucatori straini sau antrenori straini cum se intampla la noi,sa vedem cum s-ar simti.Lasa-te frate,tie oricum nu iti plac cluburile de zi ci doar cele de noapte.

614550342052759
George Leca  •  02 Iulie 2016, 15:31

La cit de bun e sa vazut la steaua cine sal mai ia doar pentru imaginea vreunui club???

Vezi toate comentariile (11)
Comentează