INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AC MILAN - ROMA 2-2

VIDEO „A dat fiori apărării” » Tătărușanu, analizat de italieni după ce a primit două goluri în 10 minute de la AS Roma

Ciprian Tătărușanu, în stânga, după AC Milan - AS Roma // foto: Guliver/gettyimages +7   FOTO
Ciprian Tătărușanu, în stânga, după AC Milan - AS Roma // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat luni, 09 ianuarie 2023 11:31 / Actualizat luni, 09 ianuarie 2023 11:53

Ciprian Tătărușanu (36 de ani) a primit două goluri în AC Milan - AS Roma 2-2, dar italienii nu îi reproșează vreuna dintre reușitele oaspeților.

Ciprian Tătărușanu continuă să fie titular la AC Milan, unde portarul numărul 1, Mike Maignan, este în continuare accidentat. La fel ca în etapa trecută, la 2-1 cu Salernitana, Tătărușanu a fost învins și de jucătorii lui AS Roma.

Milan avea 2-0 în minutul 86, dar rezultatul final a fost 2-2. Primul gol al oaspeților a fost înscris de Ibanez, în minutul 87, la capătul unui corner. Ibanez s-a înălțat și a trimis imparabil, cu capul. Nicio șansă pentru român.

Roma a egalat în minutul 90+3, prin Tammy Abraham. Tătărușanu a respins excelent lovitura de cap a lui Matic, dar Abraham a reacționat cel mai rapid și a introdus-o apoi în plasă, din doar trei metri.

Cel mai tânăr debutant din istoria lui Liverpool s-a retras la 26 de ani! La 16 ani era comparat cu Sterling: „Acum vând pui prăjit”
LIVERPOOL
Cel mai tânăr debutant din istoria lui Liverpool s-a retras la 26 de ani! La 16 ani era comparat cu Sterling: „Acum vând pui prăjit”

Ce scriu italienii despre Ciprian Tătărușanu după AC Milan - Roma 2-2

Jurnaliștii italieni nu i-au reproșat lui Tătărușanu niciunul dintre golurile primite.

Gazzetta dello Sport l-a notat pe român cu 6: „Roma a adus 6-7 «stâlpi în careu și a înscris de două ori. Tătă nu este de vină, la Matic a respins cât a putut de bine”.

Jurnaliștii de la Corriere della Sera, care i-au acordat lui Tătărușanu același calificativ, s-au rezumat la a spune că „nu a făcut niciun miracol”.

Cei de la Calciomercato n-au fost la fel de generoși, i-au acordat nota 5,5 lui Tătărușanu: „A dat fiori defensivei în prima repriză, cu o încercare jenantă de a ieși din poartă. Mereu primește goluri, în ciuda unei intervenții grozave la Abraham”.

Ciprian Tătărușanu a primit 10 goluri în cele 10 meciuri din Serie A în care a jucat în acest sezon. Doar în două dintre aceste partide nu a primit gol, la 2-0 cu Juventus și 0-0 cu Cremonese.

Rezumatul VIDEO al meciului AC Milan - Roma 2-2

Mai multe știri din Serie A: 

Răzvan Marin a marcat senzațional pentru o revenire electrizantă pe terenul lui Lazio! Primul gol al sezonului pentru român

Haos în Italia: suporterii lui Napoli și AS Roma s-au bătut pe mijlocul șoselei! Autostrada a fost închisă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
ricco
ricco  •  10 Ianuarie 2023, 02:15

Exista ceva ce nu-mi explic la acest Tatarusanu... Exista ceva in "body language" ce NU-l favorizeaza iar lumea percepe acest lucru ca pe o slabiciune... ca pe o lipsa de conectare la intensitatea meciului... Am observat acest lucru si cind juca la Nationala si culmea, italienii simt acelasi lucru... NU are stofa de Super Star asa cum e De Gea spre exemplu, care desi GAFEAZA CERT mult decit Tatarusanu, lumea il iubeste iar clubul continua sa-l considere un Mare Portar ... si chiar este... NU inteleg... Tatarusanu e un portar CIUDAT... nu spun si ca om pt. ca nu-l cunosc...

rav410wrc
rav410wrc  •  09 Ianuarie 2023, 20:54

Cornerele NU au fost NICIODATA punctul forte la Cipri Tatarusanu :((( De fapt, in general, iesirile pe centrari la portarii roman(esti) ;)))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează