INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Presa italiană anunță că Ciprian Tătărușanu pleacă de la AC Milan în vară: „Situația este clară”

Foto: Imago
Foto: Imago

Articol de - Publicat sambata, 22 aprilie 2023 12:35 / Actualizat sambata, 22 aprilie 2023 13:36

Presa italiană anunță că Ciprian Tătărușanu (37 de ani), portarul celor de la AC Milan, va pleca cu siguranță de pe San Siro în această vară. 

Contractul fostului internațional cu AC Milan expiră în vara acestui an, la 30 iunie, și Ciprian Tătărușanu, alături de Antonio Mirante (39 de ani), Sergino Dest (22 de ani) și Aster Vranckx (20 de ani), va părăsi „diavolul milanez”, scrie cotidianul italian Gazzetta dello Sport. 

Gigi Becali continuă războiul cu Vasile Dîncu: „Băi, mentalitate de comunist, vrei să fim de râsul lumii?”
STEAUA BUCUREȘTI
Gigi Becali continuă războiul cu Vasile Dîncu: „Băi, mentalitate de comunist, vrei să fim de râsul lumii?”

Italienii anunță: Ciprian Tătărușanu pleacă de la AC Milan în vară 

„Situația, pentru moment, este clară: Tătărușanu, Mirante, Dest și Vranckx nu vor rămâne. Vranckx ar putea fi cumpărat definitiv de la Wolfsburg, cu Ibrahimovic se va discuta la finalul sezonului, iar Adli (n.r.- Yasine), care nu joacă deloc, va pleca probabil și el”, relatează presa din „Cizmă”. 

Ciprian Tătărușanu pleacă de la AC Milan. Ar putea deveni coleg cu Răzvan Marin la Empoli 

Fostul portar al echipei naționale s-ar afla pe lista celor de la Empoli, acolo unde ar urma să devină coleg cu mijlocașul Răzvan Marin, scriau cei de la milannews24.it. săptămânile trecute. Românul ar urma să fie înlocuit cu Marco Sportiello (30 de ani), portarul celor de la Atalanta. 

Sursa citată mai arată că Empoli este dispusă să-i ofere un contract valabil pe un sezon fostului portar al naționalei României. 

Mutarea românului la Empoli ar depinde și de ce se întâmplă cu Guglielmo Vicario (26 de ani), portarul titular din acest sezon, pe numele căruia Empoli se așteaptă să primească mai multe oferte. 

Ciprian Tătărușanu s-a transferat în septembrie 2020 la AC Milan, de la Olympique Lyon, în schimbul sumei de un milion de euro. A bifat în total, de la venirea pe San Siro, 37 de meciuri în tricoul lui AC Milan, reușind să țină poarta intactă în 12 rânduri. 

În actuala stagiune, Ciprian Tătărușanu a bifat 23 de meciuri pentru AC Milan, în toate competițiile. 

Citește și: 

Arsenal, obligată să câștige pe Etihad » Arteta: „Abia aștept partida cu Manchester City!”

Fundașul naționalei, pe lista lui Villarreal » Ar urma să înlocuiască un fost fundaș al lui Tottenham

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
rumunek
rumunek  •  22 Aprilie 2023, 15:52

Problema pentru postul de portar la Milan ar putea fi mai complicată, dacă zvonul că PSG îl dorește pe Mike Maignan e adevărat. Asta ar însemna ca Milan să caute nu doar rezerve, dar și un titular. Nu văd de ce ar veni cel de la Atalanta rezervă la Milan. Altă întrebare e ce va face Donnarumma, dacă într-adevăr vine Maignan la Paris. Milan ar putea face rost de banii necesari pentru a prelungi cu Leao, pe care însă, eu unul, l-aș vinde, că mai bun de atât nu va fi în Italia. Există însă și varianta ca Mike să nu vrea să meargă la PSG, unde în trecut a fost refuzat. Întotdeauna există varianta Premier League, unde e nevoie de portari și sunt bani frumoși. E un final de sezon important pentru Milan, depind multe de locul final ocupat în ligă, dar și dacă vor merge in finala UCL. Alți bani, altă distracție.

rumunek
rumunek  •  22 Aprilie 2023, 15:28
Postat de baraku pe 22 Aprilie 2023, 13:41

Asta nu mai are treaba cu fotbalul de 10 ani. Mai bine citesc o reteta de prajituri.

A fost titular la Milan jumătate din actualul sezon. Ce tot comentezi fotbal dacă nu urmărești meciurile? Milan sunt ăia care au luat campionatul în 2022 în Italia, iar acum sunt in semifinale de Champions League. Acum o lună, încă mai era titular Tătărușanu. Probabil acum 10 ani ai încetat să mai procesezi informații, de aia nu știai.

fibra
fibra  •  22 Aprilie 2023, 14:08

Cipi nu s-a facut de ras pe unde a fost.A dovedit ca este serios si dedicat echipelor pe care le-a reprezentat.Creierele infierbantate nu stiu pe ce lume sunt.decat a lor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează