INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SIENA - CAGLIARI 1-1

"Codrea a făcut un joc bun fără balon contra lui Cagliari" :)

Articol de GSP - Publicat luni, 25 ianuarie 2010 00:00

Site-ul goal.com a scris că mijlocaşul Paul Codrea a făcut un joc bun fără balon în partida pe care echipa sa, AC Siena, a terminat-o la egalitate, duminică, pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia Cagliari, în etapa a XXI-a a campionatului Italiei.

Sursa citată i-a acordat nota 6,5 internaţionalului român. "Codrea a făcut un joc bun fără balon şi a avut o mare ocazie de gol printr-un şut de la 25 de metri. A ieşit de pe teren prea devreme", a scris goal.com.

Site-ul calciotoscano.it l-a notat cu 5,5 pe Codrea: "Românul nu a dat ritm echipei şi a primit stupid un cartonaş galben".

Mijlocaşul Paul Codrea a jucat 68 de minute şi a primit un cartonaş galben în partida pe care echipa sa, AC Siena, a terminat-o la egalitate, duminică, pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia Cagliari, în etapa a XXI-a din Serie A.

Mediafax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
 •  25 Ianuarie 2010, 18:12

si cand un jucator e la minge, restul de 21 nu joaca fotbal?

 •  25 Ianuarie 2010, 15:44

ma bufneste rasul cand aud ca a facut un joc bun fara balon,dar cand a avut balonul cea facut a dat pe langa el? asta e fotbal se joaca cu mingea doooooamneee

Vezi toate comentariile (2)
Comentează