INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GERMANIA

Coşmar Huub » Stuttgart l-a readus pe Huub Stevens: bine pentru club, rău pentru Alex Maxim?

Și în acest sezon, sub comanda lui Veh, lui Maxim i-a fost greu în Bundesliga: doar 8 apariții, un gol și două pase decisive
Și în acest sezon, sub comanda lui Veh, lui Maxim i-a fost greu în Bundesliga: doar 8 apariții, un gol și două pase decisive

Articol de - Publicat miercuri, 26 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 25 noiembrie 2014 22:06

Olandezul a salvat-o pe VfB de la retrogradare sezonul trecut, dar cu el pe bancă, ”tricolorul” n-a prins decît o dată primul "unsprezece".

VfB Stuttgart a reacţionat prompt după demisia-surpriză a antrenorului Armin Veh. Şi a apelat din nou la Huub Stevens, care-o salvase sezonul trecut de la retrogradare.

Pentru şvabi ar putea fi o alegere bună, fiindcă se află din nou în coada clasamentului (locul 18). Alexandru Maxim, în schimb, n-are amintiri plăcute din perioada în care a lucrat cu tehnicianul de 60 de ani.

Un olandez atipic, fanatic al organizării şi al disciplinei tactice, Stevens are ochi mai degrabă pentru jucătorii care îşi dau sufletul pe teren decît pentru "mingicari", genul lui Maxim.

Dovadă că, în ultimele 10 etape ale stagiunii trecute, cît i-a condus pe şvabi, doar o singură dată l-a titularizat pe mijlocaşul "tricolor": în runda a 34-a, la 0-1 cu Bayern, cînd retrogradarea fusese deja evitată.

Întrebat la un moment dat de ce-l ţine pe Maxim rezervă, deşi la momentul sosirii lui românul era liderul assisturilor în echipă, Stevens a răspuns diplomatic: "Şi pe bancă am nevoie de jucători buni, capabili să schimbe soarta unui meci dacă intră".

268 de minute a jucat Maxim sezonul trecut, în 10 meciuri de Bundesliga cu Stevens antrenor

642622-maxim-huub.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
fcbm
fcbm  •  26 Noiembrie 2014, 13:18
Postat de goghe pe 26 Noiembrie 2014, 10:55

Maxim s-a dus, gata! S-a lamurit toata lumea cum e cu baiatul asta.

Numai experti pe aici...

goghe
goghe  •  26 Noiembrie 2014, 10:55

Maxim s-a dus, gata! S-a lamurit toata lumea cum e cu baiatul asta.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close