INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LUDOGOREŢ RAZGRAD

Cosmin Moţi pentru gsp.ro: ”Mă simt foarte bine în Bulgaria, am făcut o alegere bună”

Cosmin Moţi
Cosmin Moţi

Articol de - Publicat marti, 24 iulie 2012 00:00 / Actualizat marti, 24 iulie 2012 18:24

Fundaşul Cosmin Moţi, 27 de ani, a declarat pentru gsp.ro că se simte foarte bine la noua sa echipă, Ludogoreţ Razgrad, cu care va încerca mîine seară, la Zagreb, să-i elimine pe localnicii de la Dinamo, ca să ajungă în turul următor al preliminariilor Champions League.

Aceasta după ce, la Razgrad, în faţa a 4.000 de spectatori, Moţi şi ceilalţi colegi de-ai săi au remizat, 1-1, cu campioana Croaţiei. Cosmin a intrat în minutul 83 al partidei în locul lui Dyakov. Bulgarii au avut şi ghinion, întrucît, după reuşita lui Marcelinho (67), oaspeţii au egalat în ultimul minut al prelungirilor prin Rukavina.

"Cu puţină şansă, dar cu multă concentrare, putem să scoatem un rezultat pozitiv la Zagreb care să ne facă să mergem mai departe în Champions League. N-avem emoţii, poate se întoarce roata, după doi ani, pentru mine. Am jucat cu Dinamo în 2010, am pornit manşa secundă de la 3-1 pentru noi, contra celor de la Hajduk Split, şi-am luat 3-0. Eu mă simt foarte bine la Ludogoreţ, cred că am făcut o alegere corectă, sper să continuu să joc şi să contribui la performanţele echipei. O să urmăresc şi jocurile lui Dinamo, cît de curînd s-ar putea să mai jucăm un amical. Sau poate ne vom vedea, în viitor, în cupele europene", a declarat Moţi pentru gsp.ro.

4 trofee are Moţi în palmaresul său: un titlu de campion cu Dinamo (2007), o Supercupă a României, tot cu Dinamo (2005), o Cupă a României cu "cîinii" (2012), dar şi Supercupa Bulgariei, cu Ludogoreţ, săptămînile trecute

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
alin_sav
alin_sav  •  25 Iulie 2012, 11:45

scrieti corect: sper sa continui sa joc NU "sper să continuu să joc"

alex.j
alex.j  •  24 Iulie 2012, 23:20
Postat de dreamer123 pe 24 Iulie 2012, 21:45

atunci stai acolo....de tot !

Stai linistit acolo ca aici faceai niste alea de ne lua capu' ! Si nu ti-o spune un dinamovist !

primar
primar  •  24 Iulie 2012, 23:05
Postat de calinescu_ pe 24 Iulie 2012, 20:46

MOTI , KONE SI MARIUS NICULAE AU REPREZENTAT COLOANA VERTEBRALA A LUI DINAMO .....!!!! FARA EI DINAMO SE VA CHINUII PENTRU UN LOC 8-10 ....!!!! CA TIMPITII SE BUCURA , ASTA E DE CIND LUMEA , ORICE SCHIMBARE II BUCURA PE PROSTI ....!!!

ce coloana frate ? aia sonora ... tu nu vezi ca dintre toti trei niciunul nu avea viteza , fotbalul nu se mai joaca numai pe tehnica , asa era bun si Zicu , Adrian Cristea , Niculescu...... s-au dus sunt expirati , cu ei in echipa am iesit pe 5 , asteapa sa vedem ce facem fara ei si apoi vb

Vezi toate comentariile (16)
Comentează