INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AL AHLI

Cosmin Olăroiu pregăteşte transferul anului în zona arabă » Al Ahli aduce un star de la AC Milan!

Articol de GSP - Publicat marti, 05 august 2014 00:00 / Actualizat marti, 05 august 2014 17:33

Al Ahli ar putea da lovitura în această vară cu un transfer direct de la AC Milan!
Cosmin Olăroiu îşi doreşte neapărat un star al "diavolilor roşii", iar oficialii arabilor au demarat deja negocierile cu gruparea italiană. Presa italiană anunţă că Robinho este dorit de Al Ahli, iar informaţia a fost deja confirmată de sursele media din Emiratele Arabe Unite.

Brazilianul are pe masă un contract pe doi ani cu un salariu de 4,5 milioane de euro pe stagiune. Mai rămîne ca echipele să se înţeleagă.

Pleacă două vedete
Al Ahli va trebui să se despartă de doi stranieri pentru a-i face loc lui Robinho. În acest moment, clubul are patru jucători din afara Asiei, cu unul mai mult decît permite regulamentul.

Aceştia sînt Hugo Viana, Grafite, Ciel şi Mirel Rădoi. Primul este deja pe picior de plecare şi ar putea fi urmat de Ciel, Grafite fiind vedeta şi căpitanul echipei, în timp ce Rădoi abia a semnat contractul în această vară.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (3)
romeverest
romeverest  •  05 August 2014, 19:10

Milan doreste sa scape de Robinho, mai bine zis de salariul sau !! Brazilianul nu va ajunge niciodata in Dubai, intrucat se va transfera in SUA la un salariu exceptional, alaturi de Kaka si David Villa. Singura problema este aceea ca va trebui pana in iarna sa joace la o echipa, iar Milan discuta acest aspect cu F.C.Santos unde ar urma sa plece Robinho pentru cateva luni !!

rossonero.bucuresti
rossonero.bucuresti  •  05 August 2014, 18:02

Tricourile vor fi ca la Flamengo 1895 Rio de Janeiro si nationala Germaniei, nu ca la Milan pentru a face diferenta.Oricum aici a fost o echipa BUKARESTER 1912 .

rossonero.bucuresti
rossonero.bucuresti  •  05 August 2014, 17:46

rossonero.bucuresti (132 comentarii) ======one way ====== ROSSONERO BUCHAREST ====9=========9====== =======litere========== ROSUNEGRU BUCURESTI ====9=========9====== ===RO ====S.S.-Sportul Studentesc =====ONE way =======ROmanid (dinamo citit invers) =========RO.S.S.ONE.RO ______________________

Vezi toate comentariile (3)
Comentează