INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DAMINUŢĂ, LA MILAN

Cristea Opria: "Daminuţă va fi împrumutat un an pentru a-şi intra în formă"

Cristian Daminuta
Cristian Daminuta

Articol de GSP - Publicat marti, 13 iulie 2010 00:00

Cristea Opria, impresarul lui Cristian Daminuţă, spune că fotbalistul de 20 de ani va fi împrumutat de AC Milan la o formaţie la care să joace în mod constant, iar din sezonul viitor, agentul lui Daminuţă speră ca jucătorul să devină unul dintre oamenii de bază ai formaţiei lui Silvio Berlusconi.


"Ieri s-a semnat contractul, la ora 17:00, cu AC Milan. Daminuţă a costat 5 milioane de euro. Cînd l-am dus la Modena, era şi Milanul interesat, dar oferta celor de la Modena a fost mai bună şi am decis să meargă acolo.

Contractul e mai bun, cîştigă destul de bine pentru vîrsta lui. Nici o echipă din Divizia A nu putea plăti salariul pe care i-l dă Milanul.

Cineva nu l-a vrut la Dinamo pe Cristi, cineva din interiorul clubului, d-asta nu a jucat Daminuţă acolo. Dacă vrei să vezi calităţile unui jucător, trebuie să-i dai şanse să joace. Nu să-l pui să joace 3 sau 7 minute.

Cred că va ajunge mare, iar cei care nu i-au dat şanse vor regreta. Acum sigur va fi dat la o echipă să joace, pentru că nu are meciuri în picioare, iar de la anul sper să facă pasul la echipa mare.

Îi mai am pe Torje sub contract, Luchin, Mera, Cisovsky. Dacă se mai lasă din sumă, e posibil să plece Torje, dar antrenorul, din cîte ştiu, contează pe el. Torje nu poate pleca decît pe mai mult de 2 milioane de euro, poate juca oriunde, suma cerută de Dinamo, 4 milioane de euro, e cam mare, dar el e valoros, a confirmat la Dinamo, aşa că nu e exclus.

Sînt discuţii pentru Luchin cu echipe din străinătate, nu din Liga 1. Iar cu Cisovsky nu e nimic, nici o discuţie cu Steaua"
, a spus Opria la televiziunea sportro.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
legoolas
legoolas  •  13 Iulie 2010, 12:46

Fac pariu ca Daminuta nu va fi cat Nesta,dar macar jumatate din el va fi la Ac Milan,daca se tine de treaba !! Treaba voastra,

je__
je__  •  13 Iulie 2010, 12:18

D'aia a regresat atat de mult Milanul in ultimii ani: au conducere idyoata! Curand isi vor da cu tesla-n pungutza pentru cele 5 milioane...

screwball
screwball  •  13 Iulie 2010, 12:12

Aoleo, sitcom cu dinamovisti, sa mai radem si noi? Daminuta asta nu are loc la Dinamo si l-au trimis la Milan sa-si intre in forma? HA HA HA !!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează