INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Critici dure la adresa antrenorului, după transferul lui Radu Drăgușin: „A făcut o mare greșeală”

Articol de - Publicat luni, 15 ianuarie 2024 16:03 / Actualizat luni, 15 ianuarie 2024 18:35

Radu Drăgușin (21 de ani) a debutat la Tottenham în remiza de pe Old Trafford cu Manchester United, scor 2-2. Internaționalul român a fost transferat de la Genoa în schimbul sumei de 25 de milioane de euro, cărora li se pot adăuga încă 6, sub formă de bonusuri.

Înainte de a ajunge la Genoa, Drăgușin a făcut parte din lotul lui Juventus, dar fundașul central n-a reușit să bifeze multe meciuri pentru prima echipă.

Gigi Becali, convins că putea obține mai mulți bani pentru Drăgușin: „Eu îl dădeam cu 35 de milioane, pentru că Becali vinde cu 5 milioane mai mult tot timpul”
FCSB
Gigi Becali, convins că putea obține mai mulți bani pentru Drăgușin: „Eu îl dădeam cu 35 de milioane, pentru că Becali vinde cu 5 milioane mai mult tot timpul”

Max Allegri, criticat că a renunțat prea ușor la Radu Drăgușin: „A făcut o mare greșeală”

Massimiliano Allegri (56 de ani) a fost criticat de către un fost jucător al lui Juventus, Giancarlo Marocchi (58 de ani), pentru că a renunțat prea ușor la Radu Drăgușin.

„Allegri se pricepe foarte bine la promovarea jucătorilor tineri. Fabio Miretti este un exemplu, a devenit titular, apoi a fost rezervă mai multe meciuri, iar acum a redevenit titular, având evoluții mult mai bune.

O gafă? Drăgușin făcuse pasul la echipa mare, dar Allegri n-a avut încredere și a mizat în continuare pe Alex Sandro, care mai avea doar un an contract cu Juventus. A făcut o mare greșeală, dar putem spune că se revanșează într-o mare măsură”, a declarat Giancarlo Marocchi, potrivit calciogenoa.it.

Giancarlo Marocchi este un fost internațional italian, care a evoluat ca mijlocaș. Marocchi a jucat 8 ani la Juventus, timp în care a cucerit un titlu, de două ori Cupa UEFA și un trofeu Champions League. Marocchi a mai evoluat doar pentru Bologna, în două rânduri, 4 ani înainte de venirea la Juventus și încă 4 ani după.

Radu Drăgușin a debutat la Tottenham

În minutul 82, Ante Postecoglou l-a chemat pe Radu Drăgușin de la încălzire. În minutul 85, fundașul central român a intrat în locul lui Skipp și a fost folosit în dreapta, într-o linie cu 3 fundași centrali.

Tottenham evolua în acel moment într-un sistem cu 3 apărători centrali. Drăgușin a fost trimis în dreapta defensivei.

La scurt timp, coechipierul Van de Ven a acuzat dureri musculare și a fost înlocuit. Drăgușin i-a luat locul în stânga liniei de 3 fundași.

Internaționalul tricolor nu s-a complicat la debut. A atins mingea de 10 ori și a oferit 8 pase precise, toate la cel mai apropiat coleg. Nu a greșit nimic, la final fiind încurajat de Postecoglou.

VIDEO. Ange Postecoglou, dialog cu reporterii GSP despre Radu Drăgușin

Vezi și alte știri:

Ultrașii lui Dinamo își pierd răbdarea cu șefii: „Asta așteptăm!”
DINAMO
Ultrașii lui Dinamo își pierd răbdarea cu șefii: „Asta așteptăm!”
Gigi Becali râde de FRF și anunță cum va juca FCSB: „La fiecare meci o să zic echipa cu două zile înainte”
FCSB
Gigi Becali râde de FRF și anunță cum va juca FCSB: „La fiecare meci o să zic echipa cu două zile înainte”

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (3)
dandana
dandana  •  16 Ianuarie 2024, 13:24

A jucat multe meciuri la Tottenham? Serios, am întrat eu în coma și m-am trezit în 2030 și nu știu, dar văd pe telefon ca suntem doar la început când Tottenham a jucat doar un meci. Mi se pare normal sa fie introdus asa care puțin

teodorgsav
teodorgsav  •  15 Ianuarie 2024, 20:02

Care sunt criticile dure ca nu ma prind? "O gafă? Drăgușin [...] A făcut o mare greșeală, dar putem spune că se revanșează într-o mare măsură" Super DURE criticile! BREAKING NEWS! SE RUPE INTERNETUL!!!! Si super titlu "Critici dure la adresa antrenorului" Sugerezi ca e implicat antrenorul lui Tottenham, dar e un antrenor care nu a mai lucrat cu Dragusin de peste un an jumate. Va plangeti ca nu aveti salarii mari in presa, dar cu articole din astea nici nu cred meritati!

sefu_suprem
sefu_suprem  •  15 Ianuarie 2024, 19:30

Critici dure la adresa antrenorului LUI JUVENTUS, după transferul lui Radu Drăgușin: „A făcut o mare greșeală” Asta trebuia sa fie titlul daca erati jurnalisti corecti si nu niste *** *** disperate sa pacaleasca fraierii pentru clickuri. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează