INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SCOŢIA

Cum i-a liniştit Goian pe scoţieni: ”Rangers nu-i Urziceni”

Goian le-a povestit scoţienilor despre Rangers
Goian le-a povestit scoţienilor despre Rangers

Articol de - Publicat luni, 30 aprilie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 29 aprilie 2012 22:36

Goian le-a povestit scoţienilor cum a fost desfiinţată Unirea şi de ce nu li se poate întîmpla şi albaştrilor: ”Aici stadionul e plin. Asta-i diferenţa faţă de România”.

Pe Dorin Goian nu-l sperie situaţia dramatică prin care trece Glasgow Rangers. Într-un interviu acordat Daily Record, fundaşul albaştrilor a făcut o comparaţie între actualul său club, îndatorat cu 90 de milioane de euro şi plasat sub administrare judiciară, şi Unirea Urziceni: "Acum două sezoane, Unirea a jucat cu Rangers în Ligă şi azi nu mai există. Proprietarul a luat banii de la UEFA, a vîndut jucătorii Stelei şi altor echipe, după care a tras obloanele. Aici, la primul meci după plasarea în administrare, stadionul a fost plin. Şi e mereu. Asta-i Rangers. Asta-i diferenţa faţă de România, unde arenele sînt aproape goale".

Integralist ieri, la 0-3 cu Celtic, "Goe" susţine că nu va pleca la vară: "Îmi place aici. Mai am doi ani de contract, va fi dificil, dar sînt optimist. Vreau să cred că va fi bine".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
blaustein
blaustein  •  30 Aprilie 2012, 11:07

Sunt stadioanele goale dar asta nu-i supara cu nimic pe conducatorii de la noi. Ba din contra ii bucura. Abia nu mai sunt contestati de tribune, iau bani de la TV iar cei din urma i-l difuseaza non -stop pe Gigi, activitatea lor preferata.

bjornakesson
bjornakesson  •  30 Aprilie 2012, 02:28

au facut instructie cu voi catolicii, nu ti-e rusine sa dai interviuri ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează