INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  UCRAINA

Cumpără motorină cu Raţ! :D Fundaşul român se află printre eroii unei serii de cupoane aniversare emise de Şahtior

Astfel de cupoane au primit suporterii veniţi la meciul dintre Şahtior şi Nordsjaelland
Astfel de cupoane au primit suporterii veniţi la meciul dintre Şahtior şi Nordsjaelland

Articol de - Publicat sambata, 22 septembrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 23 septembrie 2012 14:42

Pentru a marca participarea echipei în grupele Ligii, "minerii" le-au oferit fanilor, la meciul cu FC Nordsjaelland, cupoane cu chipul fundaşului "tricolor": pot achiziţiona 10 litri de combustibil cu ele.

Fanii care au participat la primul meci al Şahtiorului din grupele UEFA Champions League au avut parte de o surpriză. Clubul ucrainean le-a oferit, la meciul cu danezii de la Nordsjaelland, cupoane cu ajutorul cărora pot achiziţiona 10 litri de motorină!

Voucherele îi înfăţişează pe patru fotbalişti ai Şahtiorului: personajele sînt, pe lîngă românul Raţ, care este "moneda de schimb" pentru motorina Diesel, portarul Piatov şi fundaşii Kucer şi Şevciuk.

Cei patru nu sînt singurii fotbalişti adăugaţi la colecţie. Pentru următoarele partide din Ligă vor fi emise alte cinci serii a cîte patru jucători.

35 de RON valorează cuponul cu chipul lui Raţ: cu el se pot cumpăra 10 litri de combustibil, deoarece litrul de motorină în Ucraina costă aproximativ 3,5 lei

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează